reaggeton

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 80
prosze te piosenki na majl [email]
jesli ktos ma pare takkich kawałkow to poprosze na [email] chociaz jeden
!! pozdrawiam!!
podzielam Wasz entuzjazm odnośnie reggaetonu (odmienia się to w ogóle..?) :):) treść utworów nie jest co prawda zbyt mądra hehe ale za to forma bardzo przyjemna;) polecam piosenki takie jak: don omar y aventura 'ella y yo', don omar 'dale don dale' , 'salvaje' ; daddy yankee 'rompe' oraz takich wykonawców jak wisin y yandel czy hector y tito ('baila morena')... aż nie można usiedzieć na miejscu;)
OOOO zgrrozo!!!rnTo jest przeciez nic tylko takie disco polo po hiszpansku!!!!rnNajwieksza mierda.... jaka moze byc... powodzenia!
A ja uważam ze ta muza jest super. Słucham jej od roku. Szkoda tylko ze tak mało imprez jest organizowanych w tych rytmach.:(:(:( NIestety
dajcie sobie spokoj, przeciez tego sie nie da sluchac!! to jest gorsze od techno!!! :/:/:/
A ja polecam Don Omar.feat Aventura- Ella y Yo !!!!!!!
Super, mi bardzo sie podoba, i spiewaja bardzo wyraznie wiec w celach edukacyjnych tez sie nada :)

Poza tym moze jeszcze
Don Omar- Aunque te fuiste,
Don Omar-Pobre diabla,
Don Omar-Dile
i troche smieszna Latino Way-Yo soy tu maestro(wersja Reggaeton)
krecha twoja ksywa mowi sama za siebie. Lubisz sobie niuchnac, pewnie techno Cie bawi, tak jak mnie kiedys ale jak uslyszalam pierwszy raz reggaeton to do tej pory nie moge przestac go sluchac. Kocham ta muze.
Reggaeton jak chyba zadna inna muzyka wpada w ucho, jak ktos juz wspomnial ciezko przy niej usiedziec, nogi same sie porywaja do tanca. Slucham tej muzyki od dwoch lat, mam o tyle dobrze, ze mieszkam w Stanach i co sobote chodze do klubow reggaeton. Stalo sie tak, ze zaczelam zadawac sie z Portorykaninami, nauczylam sie przy nich sporo hiszpanskiego i dobrze rozumiem o czym sa teksty. Faktycznie nie sa zbyt ambitne, za to przesiakniete seksem, ale to teraz ludzi kreci. Reggaeton rzadzi!!!!!!
Właśnie jacy oni są ci cali Portorykańczycy?? Jeśli mozesz to daj namiery na siebie bo mam pare pytań. Pozdrawiam wszystkich fanów Reggaeton
Lukk skad Ty te bzdury wziales? Po pierwsze reggaeton sluchaja glownie latynosi dopiero potem biali. Daddy Yankee nie jest meksykaninen tylko portorykaninem, a ci uwierz mi nie dbaja za bardzo o to co mysla mesksyki, bo sie nawzajem nie lubia. Poza tym nie znam zadnego meksyksnina ktory nie lubi Daddy Yankee, bo jakies fabryki. W Meksyku jest taka bieda, ze Reebok zrobil im przysluge budujac tam swoja filie, bo to stworzylo nowe miejsca pracy, a do pracy nikt ich nie zmusza. Skad Ty te glupie teorie wytrzasnales?
oh girl, jacy sa Portorycy? Niesamowici, zachorowalam na ich punkcie. Ludzie z ogromnym temperamentem, potrafia sie bawic, nic dziwnego ze badania wykazaly, ze Portorykanie sa najszczesliwszym narodem pod sloncem ( to jest fakt potwierdzony). Do tego wszystkiego jeszcze sa chyba najprzystojniejszymi i najgoretszymi facetami. Nic tylko sie zakochac.
Jej dobrze tam masz przynajmniej masz na co popatrzeć...Aż ci zazdroszcze. Chociaż słyszałam że niezbyt dobrze traktuja kobiety prawda to??
Nie prawda, zalezy oczywiscie jacy faceci, ale nie wolno generalizowac. Fakt faktem, ze lubia przeskakiwac z kwiatka na kwiatek i nie naleza do najwierniejszych, ale jesli naprawde sie zakochaja to potrafia adorowac swoja kobiete. Do tego wszystkiego nie sposob sie z nimi nudzic. Ja za nimi i ich goracym temperamentem przepadam.
Oj raggaeton porywa że hej;) Ja z tego typu muzy znam taki zespół jak Zion y Lennox-> wymiatają. A niektóre teksty wcale nie są puste(niestety jednak większość jest-racja). Aż nogi się rwą do tańczenia:D
no faktycznie puste. Don Omar: Tiene tremendo culo;] ale fajo
witam,

w kilku miastach odbywaja sie reggaetonowe imprezy ... ale moze o tym innym razem
chcialem tylko poinformowac, ze na poczatku lipca ukaze sie plyta "summerjam allstars" wydana przez dirty hustlaz inc.
beda tam 2 kawalki reggaetonowe erin v. (z dominikany) oraz mili morena (z kuby). tak sie fajnie sklada ze mili mieszka w polsce i na poczatku 2007 ukaze sie jej solowa plyta w klimacie salsa + reggaeton. bedzie to pierwsza tego typu produkcja w naszym kraju

wiecej info juz niebawem na www.summerjamparty.com

pozdrawiam

tizzastre
www.dirty-hustlaz.com
hola,ando hao
Ja po gasolinie polubilam ten rodzaj muzyki ale nie znam sie dobrze na tym wiec prosilabym o to zeby ktos mi powiedzial jakie sa dobre kawalki tytuly czy cos :)
Hej własnie wrociłam z Dominikany i zauroczylam sie tego typu muzyka jak by ktos chcial to moge przeslac pare utworkow bo nawet plytke sobie kupilam ;]
cześć kam|la21 . czy mogłabyś mi przesłać parę kawałków z Dominikany? jestem bardzo zainteresowana tą wyspą i reggaetonem:) na adres [email]
saludos
tez poprosilabym cos na probe :), mail: shittt at wp.pl
cześć czy mogę prosić o przesłanie mi na maila piosenki baila morena?mój mail [email] pozdrawiam
Cześć, jeżeli nie sprawi Ci to problemu, to też poproszę o kilka piosenek :)
mój adres: [email] Saludos!
Witaj
oj to jesli mozna to ja tez bardzo prosze
[email]

dzieki
ma ktos jakies piosenki reya pirina , don cheziny , tonego toucha lub dj blassa ?rnwogole zna ktos miejsca gdzie graja reaggeton ? ale taki typowy (jak daddy yankee , don omar , lito y polaco , wisin y yanel , tego calderon , nicky jam , ivy queen), poniewaz bylem raz na latino notche i dj-e puszczali jakies rnb , i moze raz gasoline
Siemka jak jest tytuł piosenki reggaeton w ktorej w refrenie sa słowa "no no no, si si si"prosze o pomoc
spoko już wiem to Zion-Fantasma ;)
Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi przesłać coś z tego rodzaju muzyki?? Z góry dziękuję. [email]
Cześć, wysłałam Ci kilka piosenek. Mam nadzieję, że przypadną Ci do gustu. Pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 80