z checia zasięgnę opini osób uczących się języka duńskiego bądz innego języka skandynawskiego. czy są jakieś dobre szkoły językowe godne polecenia w trójmieście? byłabym wdzięczna za odpowiedz, czy są to trudne języki do opanowania????
ja od września będę uczyć się szweckiego =] Ciekawe jak mi pójdzie :>
[konto usunięte]
28 cze 2005
no właśnie jestem ciekawa który język wybrfać , jesli mogę wiedzieć dlaczego szwedzki????
[konto usunięte]
28 cze 2005
ja też chce się zapisać na szweCki :) a do jakiej szkoły językowej się zapisujesz??
[konto usunięte]
29 cze 2005
ja się nie zapisuje do szkoły językowej... W szkole będę miała, jako fakultet ;]
culo
29 cze 2005
to do jakiej ty szkoly chodzisz?? w mojej niby tez fakultety mozna, ale trzeba sie niezle nastarac, by jakis niestandardowy wymeczyc...
[konto usunięte]
29 cze 2005
Ja idę do gimnazjum i w informatorze szkoły pisze, że są fakultety z angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego, rosyjskiego i szweckiego =]
[konto usunięte]
02 lip 2005
wejdż na google wpisz slowniki do jezyków obcych za darmo (jezyków nie języków- JEZYKÓW!!!! kapiszyn) daj na pierwszą stronę poszukaj tekstu o początku -ODP>World>Polska...(dalej nie chcę mi się pisać ) ODP>... to jest szóste włącz i pokaże się na górze Top:World:Polska:Nauka_i_Edukacja:Języki_obce: zaznacz języki obce gdy zjedziesz na dół są obrazki i napisy pierwsze to "Akces Benefit..." są to słowniki , którymi uczymy się różnych słówek i zwrotów i tłumaczeń zjedż dalej na dół Aurinko- siódmy obrazek włącz napis obok tego obrazka to strona poświęcona Finlandii i językowi fińskiemu pojawia ci się w nowym oknie i jest napis (znajdż go) zapraszamy włącz go i weszło na stronę i tam szukasz zasad gramatyki fińskiej i innych takich sobie tam możesz posluchać hymnu fin. obejrzeć flagę i ciekawostki oraz gpoznać geografię fin. Ucz się FIŃSKIEGO BO to ciekawy język (skandynawski) włącz np.w pasku górnym język i tam masz co chcesz kapujesz O.K. :-)