Muzyka hiszpańska

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74
Ja osobiście polecam Ci:
-David Bisbal-Buleria i Silencio
-Miguel Bode-Morena Mia
-El Canto Del Loco-Besos (fantastyczna piosenka!) i Volver a disfrutar
-Alicia Villarreal-Tu Ausencia
-Diego Torres- Qie no me pierda
-El sueño de morfeo-Nunca volvera i esta soy yo i somos aire
-Hot Banditos-La cucaracha dance (;])
-julieta venegas-lento i SuÁnos (nie jestem pewna tytółu)
-La oreja de van gogh-dulce
-la quinta estacion-el sol no regresa

POZDRAWIAM :)
-uwierz mi Natalia Oreiro ma fantastyczne piosenki ;]
Ja osobiście jestem wielką fakną zespołu meksykańskiego RBD, zdobył sławe na całym świecie i gra naprawde przyjemna muzyke;) oprócz tego Lu-Por Besarte i JD Natasha-Plastico.
Hola:) zgadzam się Natalia ma świetne piosenki jak i tez:
Don Omar-w szczególności: "Cacion De Amor" czy też "Pobre Diabla", "soy un simple bandolero"
Rakim y Ken-Y -"Dime"
- Quiero Conocerte
RBD - Besame Sin Miedo
- Sava Me
- Solo quedate en silencio
- Lento Jak ktoś lubi:)
Wisin y Yandel - Dime Que Te Paso
Ninito fernandez- Olvidate De Mi
Daddy Yankee- Pose
\alexis & fido ft los yetzons - nadie como tu
Moja najczęściej słuchana Luis Fonsi- Nada Es Para Siempre

jak by coś trzeba było to mogę pomóc:) chau:)
Don Omar-w szczególności: "Cacion De Amor" czy też "Pobre Diabla", "soy un simple bandolero"
Rakim y Ken-Y -"Dime"
- Quiero Conocerte
RBD - Besame Sin Miedo
- Sava Me
Daddy Yankee- Pose

Rakim y Ken-Y -"Dime"
- Quiero Conocerte
RBD - Besame Sin Miedo
- Sava Me
Daddy Yankee- Pose

ja mogę polecić bisbala :) i jego nową piosenkę "y ahora", ostatnio zaczęłam też słuchać ha-ash i alejandro fernandeza
fondo flamenco - veneno
beatriz luengo - pretendo hablarte
obk - yo no me escando

NAJNOWSZE SA :)
OBK - yo no me escondo

zle napisalam wyzej ;)
przy okazji, czy zna ktos hiszpanskie strony internetowe z tekstami piosenek ?
Bardzo mi zalezy.
z gory dziekuje :)
Wpisz w google "letras de canciones" :)
A jak poszukujesz konkretnej piosenki - tytuł i słówko "letra"
Wielkie dzięki, ja wpisywalam palabras :)
Polecam RBD i Paulina Rubio
Lu-Por Besarte i JD Natasha-Plastico
sa tez super:D:D
polecam El Canto del Loco:)
ja polecam także zespół Marquess. Jest on coprawda z Niemiec ( dokładniej z Hanoweru), ale wokalista Sascha Pierro nieżle sobie radzi :). Jest to mój ulubiony zespół...
pozdrawiam :)
chyba zartujesz!!!???
Sascha baaardzo źle sobie radzi :)
też się przyłączę do tych 2-óch ostatnich wypowiedzi...
Sprzedam tanio płyty z latynoską muzyka, m.in. Thalía (Lunada,El sexto sentido, Thalía-2003, Thalía-2002, Amor a la mexicana, Nandito ako, Love, Mundo de Cristal, Thalía-1990,En extasis), Paulina Rubio (Border girl, 24 Kilates, la chica dorada, planeta Paulina, pau-latina, Ananda) , Laura Pausini (Mi respuesta, Entre tu y mil mares, Escucha, Laura, Laura Pausini, Las cosas que vives, Yo canto), Iran Castillo (Tatuada en tus besos, Tiempos nuevos)oraz: Fey, Jennifer Peña, Aracely Arambula, Belinda, Gloria Aura, Merche, Malu, RBD, Kudai, Kika Edgar, Lucero, Las Ketchup, Litzy, Lynda, Mariana Ochoa, Noelia, Diego Torres, Davinia, Jennifer Lopez, Jeannette, Natalia Oreiro,Darina,Belen Arjona, Ainhoa, Maria Sorte oraz wiele innych. TANIO!!!!! Posiadam także teledyski m.in. Shakiry, Thalii, Pauliny Rubio, Jeans, Lucero, Natalii Oreiro...Kontakt: [email]
kama jak cos chcesz sprzedać to idź na allegro.pl a nie tutaj, a co do tych trzech wypowiedzi to nie macie racji Sascha jest włochem i radzi sobie świetnie, tak szczerze to słuchałam tych waszych propozycji i że tak powiem to niezbyt ciekawe one są...
o gustach sie nie dyskutuje, ale o poziomie jezyka i poprawnosci uzycia jezyka to juz mozna, ten caly sascha to albo niech sie nauczy hiszpanskiego, albo zmieni translator, albo wynajmie po prostu tlumacza, bo ja sie dziwie, ze on nie wie , jaki obciach sobie robi, taka muzyczke to tylko w Polsce mozna posluchac, bo w Hiszpanii, to by umarli ze smiechu...
właśnie, każdy lubi co innego, a ja mam wrażenie że on te piosenki w Google tłumaczy...
maarijuana a poczym tak uwazasz ze on je w googlach tlumaczy... jak sie siedzi w hiszpanii to musi sie znac hiszpanski przynajmniej troche choc... a poza tym ojciec mojej kolezanki pracuje w hiszpanii i zna tam wiele osob co sluchaja marquess... no ale coz kazdy ma swoj gust...
No i właśnie Sascha zna hiszpański "przynajmniej trochę choć". A skąd wiadomo? Ano z błędów w tekstach, o których już nie raz pisaliśmy.
Ale o gustach się nie dyskutuje. Co jak co ale piosenki mają chwytliwe (z tych, co to jak się przyczepią to... :)
no właśnie (niby takie banalne)a jak się usłyszy to potem łazi to za człowiekiem cały dzień. Takie typowe dla "Las senoritas en las discotecas" :)
Cześć. Mam jedną prośbę czy ktoś mógłby mi przesłać jakieś piosenki po hiszpańsku na meila.
[email]
Z góry wieklie dzięki :)
niby tak niby nie.... La histeria jest fajną piosenką, przynajmniej rytmiczna, a nie jak te wasze "propozycje", przy kóorych idzie do głowy dostać i usnąć z tempa tych poisenek...
Ale pytanie było o "muzykę hiszpańską" a nie o "rytmiczną skoczną muzyką hiszpańską".
nie wszystkie propozycje są powolne, zależy od piosenki, a jak już zostało napisane powyżej pytanie było ogółem o muzykę hiszpańską, a nie o hiszpańskie dico polo, bo w tej kategorii znajdą się również piosenki w stylu "Bailando" grupy Paraiso (poniekąd bardzo fajna piosenka)...
co to znaczy: " idzie do glowy dostac" ?! w jakim to jezyku?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74

»

Pomoc językowa