Cena marzeń Rubi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
Hej wiecie kto może śpiewa piosenke zaczynającą telenowele Cena marzeń??? błągam o pomoc
Tą piosenkę śpiewa Reyli - Rubi mujer de nadie.
Reyli, to fakt. Tylko tytuł piosenki to "La descarada"
Wstyd mi strasznie, ale wciagnelam sie w te telenowele:))Szkoda tylko, ze nie mozna jej ogladac bez lektora...
a masz może tekst tej piosenki z tłumaczeniem ewentualnie bez???? z góry welkie THX!!!!!
jak nie jak tak?
Es una descarada por ser la más hermosa - (Jest bezczelna bo jest najpiękniejsza)
No tiene casi nada pero le gusta la vida cara - (Nie ma prawie nic ale lubi
drogie życie)
Y a mí me gusta ella y sé cuanto me ama - (A mi się ona podoba i wiem jak mnie
kocha)
Sé que sueña conmigo pero amanece en otra cama - (WIEM, żE śni o mnie lecz budzi się w innym łóżku)

El dinero le robó su corazón-(Pieniądze skradły jej serce)
Las mentiras le desalmaron el alma-(Kłamstwa zabrały jej duszę)
Y me duele su dolor mucho más que su traición-(A mnie boli bardziej jej ból niż zdrada)
Yo nací para quererla aunque se vaya-(Urodziłem się by ją kochać mimo,że odchodzi)

Mujer de nadie, mujer de todos, mujer que mata (Kobieto niczyja,kobieto wszystkich, kobieto, która zabija)
Mujer que duele, mujer que entrega y te arrebata (Kobieto,która boli,Kobieto, która się daje i odbiera)
Mujer tan cara, mujer ingrata(Kobieto tak droga,kobieto niewdzięczna)
Sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem,że mnie nie zapomnisz, nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz

En mi cartera guardo su foto de gatada (W mym portfelu pilnuję jej zdjęcia)
Es mi mayor fortuna y mi desdicha la descarada(Jest mym największym majątkiem i moim bezczelnym nieszczęściem)
Yo seguiré mi rumba, el mundo no se acaba(Będę podążał moim szlakiem,świat się nie kończy)
Esta vida es muy corta, te cobra y te paga(To życie jest bardzo krótkie,pobiera i wypłaca)

El dinero le robó su corazón-(Pieniądze skradły jej serce)
Las mentiras le desalmaron el alma-(Kłamstwa zabrały jej duszę)
Y me duele su dolor mucho más que su traición-(A mnie boli bardziej jej ból niż zdrada)
Yo nací para quererla aunque se vaya-(Urodziłem się by ją kochać mimo,że odchodzi)

Mujer de nadie, mujer de todos, mujer que mata (Kobieto niczyja,kobieto wszystkich, kobieto, która zabija)
Mujer que duele, mujer que entrega y te arrebata (Kobieto,która boli,Kobieto, która się daje i odbiera)
Sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem,że mnie nie zapomnisz, nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas...descarada(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz...bezczelna)

Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz)
Proszę :) nie jestemtak dobra w tlumaczeniu jak Beal ale może ona poprawi :D ehhehe :)
reylia barba "la descarada"
mógłbys mi przeslac te piosenke na meila [email] bylam bym ci bardzo wdzieczna za to z gory bardzo ci dziekuje i pozdrawiam besico pa
ja tez bym bardzo prosila o ta piosenke [email]
na youtube sa fragmenty bez lektora :))) ojjj głupio sie skonczy ta telenowela hehe
tez mnie to zakonczenie zasakuje (streszczenie calej telenoweli jest na www.esmas.com) jest po krotce opisany kazdy odcinek mozna tez posluchac piosenki tytulowej
Witam ja miałam okazję oglądnąć ostatnie odcinki na kanale Telenovelas na Canal + españa. Faktycznie zakończenie dziwne.
hey pisałas ze zakonczenie bedzie dziwne ...czyli jakie ...bardzso jestem ciekawa i bede ci bardzo wdzieczna jesli mi odpiszesz
tzn Hector umrze bo będzie miał wypadek tzn. umrze w szpitalu a za śmierć będą obwiniać Alejandra, umrze też Kajetano, Alejandro ożeni się z Mribel a Rubi będzie miała chyba jakiś wypadek (akurat tego odcinka nie widziałam) ale była w szpitalu, miała amputowaną nogę od kolana w dół w dodatku miała całą poparzoną twarz.Będzie chciała przeszkodzić w ślubie Alejandra, będzie chciała go zabić ale oczywiście to się jej nie uda.A najlepsze jest to że córka Cristiny stanie się taka sama jak Rubi i po kilku latach przyjdzie jako nastolatka do gabinetu Alejandra i go pocałuje i będzie ....fin?
rubi spadnie ze schodow i straci noge. Hector umrze na nieuleczalna chorobe(juz teraz skarzy sie ze bola go plecy)Maribel wyjdzie za maz za alejandra i beda mieli dziecko. to zakonczenie w skrocie:)
ja wiem!! spiewa ja reyli a nazywa sie la descarada tez ja mam jest suuuupr!!
i taki bedzie koniec? bardzo ci dziekuje ale co bedzie dalej ? bo ja syszałam ze w 2czesci Rubi sie zastrzeli po ty jak sobie zrobi operacje plastyczna i znow bedzie piekna i potam pojdzie do hectora i adelajda ale zaden z nic nie beda jej chcieli i popeli samobojstwo odpisz szybciutko :)
O JAKIEJ DRUGIEJ CZESCI MOWISZ?? Z TEGO CO WIEM NIE MA ZADNEJ KONTYNUACJI PO SLUBIE MARIBEL I ALEJANDRA.......HMMMMMMMMM
no...ja mowiłam o koncowej czesci 1 (skrociłam to co sie wydarzy) i pisałam o 2czesci rubi ktora trwa tylko 15 odcinkow i wiem ze taka jest bo ogladalam kiedys na meksyknskim programie :))) jak wiesz cos wiecej to pisz :)))
ogladalam ostatni odcinek z pierwszej czesci i zakonczenie bedzie takie ,,...fin?" ze znakiem zapytania co oznacza ze jest 2 czesc rubi :)
ale w sumie to watpie ze nasza tv zakupi druga czesc.........:(
ja rowniez lubie ta telenowelke ogladac..prosze o przeslanie mi tej piosenki na maila. z gory dziekuje

[email]
hej no ale przecież hektor zginie w pierwszej cześci więc jak ona mogła do niego pojść w drugiej cześci???pozdro
ale jest jeszcze rubi 2
TU JEST 150 ODCINKÓWstraszczone do 3
Mi też się podoba ta piosenka... Czy mogę prosić o przesłanie mi jej na maila? [email]
Z góry dziękuję :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe