Es una descarada por ser la más hermosa - (Jest bezczelna bo jest najpiękniejsza)
No tiene casi nada pero le gusta la vida cara - (Nie ma prawie nic ale lubi
drogie życie)
Y a mí me gusta ella y sé cuanto me ama - (A mi się ona podoba i wiem jak mnie
kocha)
Sé que sueña conmigo pero amanece en otra cama - (WIEM, żE śni o mnie lecz budzi się w innym łóżku)
El dinero le robó su corazón-(Pieniądze skradły jej serce)
Las mentiras le desalmaron el alma-(Kłamstwa zabrały jej duszę)
Y me duele su dolor mucho más que su traición-(A mnie boli bardziej jej ból niż zdrada)
Yo nací para quererla aunque se vaya-(Urodziłem się by ją kochać mimo,że odchodzi)
Mujer de nadie, mujer de todos, mujer que mata (Kobieto niczyja,kobieto wszystkich, kobieto, która zabija)
Mujer que duele, mujer que entrega y te arrebata (Kobieto,która boli,Kobieto, która się daje i odbiera)
Mujer tan cara, mujer ingrata(Kobieto tak droga,kobieto niewdzięczna)
Sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem,że mnie nie zapomnisz, nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz
En mi cartera guardo su foto de gatada (W mym portfelu pilnuję jej zdjęcia)
Es mi mayor fortuna y mi desdicha la descarada(Jest mym największym majątkiem i moim bezczelnym nieszczęściem)
Yo seguiré mi rumba, el mundo no se acaba(Będę podążał moim szlakiem,świat się nie kończy)
Esta vida es muy corta, te cobra y te paga(To życie jest bardzo krótkie,pobiera i wypłaca)
El dinero le robó su corazón-(Pieniądze skradły jej serce)
Las mentiras le desalmaron el alma-(Kłamstwa zabrały jej duszę)
Y me duele su dolor mucho más que su traición-(A mnie boli bardziej jej ból niż zdrada)
Yo nací para quererla aunque se vaya-(Urodziłem się by ją kochać mimo,że odchodzi)
Mujer de nadie, mujer de todos, mujer que mata (Kobieto niczyja,kobieto wszystkich, kobieto, która zabija)
Mujer que duele, mujer que entrega y te arrebata (Kobieto,która boli,Kobieto, która się daje i odbiera)
Sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem,że mnie nie zapomnisz, nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas...descarada(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz...bezczelna)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz)
Yo sé que no me olvidaras aunque te vayas(Wiem, że mnie nie zapomnisz nawet jeśli odejdziesz)