Cena marzeń Rubi

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Cristian Castro - Why
http://www.speedyshare.com/472775340.html
skopiujcie powyższego linka i wklejcie do przeglądarki, pojawi się stronka z ktorej sciagnięcie piosenkę
A czy Rubi będzie miała dziecko z Hectorem? czy był już albo będzie wątek jej ciąży?
Reyli
hektor umrze w wypadku samochodowym, a nie ze wzgledu na swoja chorobe
Słyszałam że żadnej 2 częsci nie ma..:) Hektor zginie w wypadku a nie umrze na jakąś chorobe;] zderzy się z ciężarówką.Rubi bedzie chciała się zmienić na lepsze, lecz nikt jej nie uwierzy że sie zmieniła.Bedzie w ciąży z Alejandro.Właśnie z tego powodu Hektor jadąc do Alejandra aby go zabić bedzie miał wypadek.Rubi kłócąc się z Alejandrem spadnie ze schodów na szkło. Bedzie miałą amputowaną nogę i zniszczoną twarz. Będzie chciała przeszkodzić w ślubie Maribel i Alejandra [strzelając do nich] lecz jej zabraknie odwagi. Powie swojej siostrzenicy żeby zniszczyła ich małżeństwo. Po 18 latach Alejandro wejdzie do swojego gabinetuu i zobaczy "Rubi2" czyli córkę Cristiny która bedzie identyczna jak Rubi. Pocalują się i bedzie koniec. Mniej wiecej taki koniec będzie :) buziaki :*
hej, a ktoś wie ile jest odinków tegoż serialu? :P. bo normalnie sie uzależniłam XD
odcinkow jest 115 :)
Ona to dziecko bedzie miala z Alejandrem :P
kto ci to powiedzial?? pocztaj sobie streszczenie na www.esmas.com tak masz opisane najwazniejsze wydarzenia w kazdym odcinku:)pozdrawiam
to jasne że to spiewa Reyli Barba-La Descarada :):):)pozdro:*:*
Czy mogłabys mi ja wysłać bardzo Cię prosze :) na maila [email] prosze ;p z gory dzieki :)
Czy moglabys mi wyslac ta piosenke bylabym ci bardzo wdzieczna ;p [email] z gory dzieki :):P
Hector nie umrze w wypadku samochodowym,owszem będzie miał wypadek i złamie kręgosłup i gdy będągo operować wykrwawi sie i nie przezyje,bedą obwiniać alejandra ale to jakiswspólnik bermudeza podał hectorowi leki pa niekrzepnięcie krwi (wykrwawił siębo mu krew nie chciała krzepnąć)
czy ktos nie ma nr tel do rubi lub maribell albo emaila one sa takie fajne hehehehehehehehehehh
hej! ja tylko jedno pytanie mam. wy ten film ogladacie po polsku? tzn ja mieszkam w hiszpanii i tez sie w to wciagnelam jak cholera ( raz nawet do szkoly nie poszlam ) ostatnich odcinkow nie ogladalam ale dzieki wam wiem wszystko dzieki |:) no wiec wy jestescie w polsce ? jesli takl to nie wiedzialam ze tez tam to leci...pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe