Ale też głupie pytanie. Hiszpaną bedziesz służyć tylko do jednego. Dziewczyno mnie ty wiekze aspiracje w zyciu)
[konto usunięte]
05 lis 2006
Nie calowalem sie jeszcze ze wszystkimi hiszpanami, jak mi sie uda to na pewno dam znac.
[konto usunięte]
05 lis 2006
Nie calowalem sie jeszcze ze wszystkimi hiszpanami, jak mi sie uda to na pewno dam znac.
inf.
05 lis 2006
Martitaaa06 a dziekuję za natchnienie. Przestanę od siebie wiecej wymagać i skorzystam z prostych recept i sztuczek wszelkiej maści podrywaczy)))
Martitaaa06
05 lis 2006
a prosze bardzo....i wymagaj sobie co chcesz...nie dbam o to, tak szczerze! a "Hiszpaną bedziesz słuzyc do jednego" hm to tu sie grubo mylisz!
[konto usunięte]
05 lis 2006
bosh dziewcyzno załamałaś mnie swoim poziomem..
juz nie chodzi o samo całowanie, ale co to za pytanie?
myslisz ze wszyscy hiszpanie caluja tak samo? w ogole czy to zalezy od narodowosci czy jak?
p o r a ż k a po prostu..
inf.
05 lis 2006
Teraz już dokładnie wiem dlaczego Polki mają na swiecie opinię łatwych.skoda dyskutować na ten temat))
ple ple
05 lis 2006
Hahaha.Ale ktoś ma problem.To żałosne.Jaka różnica czy całujesz się z hiszpanem,polakiem czy anglikiem.W tej dziedzinie już nic nie można nowego wymyślić.
hehe za stara jestem.Kocham tak zwyczajnie..polaka :)) Boże muszę koniecznie chyba poszukać na msn jakiegoś przystojniaka z Hiszpanii ;) Wystarczy wejść na czat a pierwsze zdanie już brzmi "jaka jesteś piękna".Nic tylko sie zakochać ;))) Ech..na razie zostanę chyba przy miłości do hiszpańskiego..języka :)
Niewłaściwy Hiszpan na jedynkę całuje., właściwy Polak 10
BeaI
15 gru 2006
a wszystko to zależy od właściwego faceta właśnie, a nie od narodowosci, osłabiają mnie takie posty...to pokazuje wyobrażenia, jakby inne narodowości były z innej skóry i inaczej zbudowane... a usta nie mają narodowosci, tylko są na twarzy ukochanego faceta i mają jego smak:)...ummm...mniam.....