Kategorycznie domagam się powrotu Acercapo !!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna
Ależ ciociu: Kierując sie na profil HUMANISTYCZNY raczej moje oczekiwania powinny być sprecyzowane. Powienien być nacisk na typowo humanistyczne przedmioty, a tu jest na każdy ;/ Tu powinny byc też jakieś praktyczne licea, a nie jakas chała ;/
No widzisz Acercapo... jak to było? - "(...)nie ma nic doskonałego(...)"
tak było, jest i pewnie będzie ;P
pozdrawiam!
No pewnie oprócz mnie nie ma nic :D I ona :D Czekolada którą się zapycham :D właśnie teraz ;] ah ;p
oho, czyżby kolejny fan czekolady?? :))))
Fan ?! Mało powiedziane ! maniak ! maniak ! maniak ! słodszy niz miód jestem a jeszcze wcinam czekolady tyle ;] teraz to mnie tylko zjeść :D

To sie nazywa autoreklama (dufciu)
taaa ten to na autoreklamie się zna ;)
No ba ! haha :D Na fotkę zaraz wrzucę foto z moją choco ;]
czekolada najlepsza biała ;p
http://www.fotka.pl/profil/acercapo/?

To trafiłem :D
niop mam nadzieje ze sie podzielisz ;) ;D
oj chyba nie ;] Nie mogę :D
nie to nie mam swoją białą najlepszą ;p sama zjem ;p i taki z ciebie'gentel MAn' ;)
Ja przeciez w tym poście nie pisałem, ze jestem gentel ! haha ;p co jak co, ale choco nie oddam ;] nie ma mowy ;] musisz sobie kupić ;] ja jeszcze męczę nestępna ;]
Dżizas, Acercapo, nie lubię tych samych rzeczy co Ty :D A zwłaszcza przerywania mi jak mówię (albo wcinania się jak rozmawiam z kimś innym :)
To znaczy co ciociu ?? ;D Cóż to za Tutenhamońska zagadka :D Ja CherryLoco nie potrafię jej zawiązac ... yhm rozwiązac :D
To znaczy, że jednak nie jestem takim nerwusem, jak myślałam. Albo oboje jesteśmy nerwuski :]
Szi, szi :D We newüs :D hyhy siem dobrazliśmy jak niowłosione na głowie konie ;] nananana :D a ja już nie mam choco ;] ale zaraz sobie śnieżke chyba ubije :D a mamcie namówię na naleśniki albo coś ;]
Ale i tak od czekolady ceni sobie bardziej pierogi ruskie i kuchnię włoską :D
I znów jak o naleśnikach mowa to przedwczoraj poznałem to słówko po hiszpańsku i spodobało mi się, bo dokładnie tłumacząc naleśnik to "owoc patelni" - fruta de sartén. Fajne :)
Coś takiego jak ziemniaki po francusku to jabłka ziemi :D ależ lol :D

jabłkoa ziemi
owoc patelni

J'adore RUSKIE PIEROGI :D
>Fan ?! Mało powiedziane ! maniak ! maniak ! maniak !

Acercapo, no to masz coś po cioci Antares - czekoladowej maniaczki :D (hyhy)
hyhy :D no ba w końcu z tej samej jabłonki żeśmy sie wykluli :D
I się kłamają francuskie ziemniaczki pommes de terre ;]
haha i jeszcze white fromage i mamy ruskie pierożki yummy :D
hyhy coż za mieszanka czekoladowa :D
ja bym chciał żeby ktos mi postawił pomnik z czekolady oczywiście pełny w środku, a potem żebym mógł go sam zjeść :D yummy :D
Mmmmm, pierogi....
A tu nawet porządnego twarogu nie można kupić :/
Życie po prostu, ja męcze ostatnią czekoladę, piję kawkę ze zbóż polskich i zaraz sie ocielę chyba od tej czekolady. hehe ;] daj adres to Ci podeśle jakąś krowę coby dawała twaróg ;p Ciciu ;]
e tam miało być ciociu ! A ja niezłego twarogu narobie rano po tj czekoladzie to mogę oddac :D
DObra ! TO BYŁO NIE SMaCznE (jak mówi mój moralizator !) PRZEPRASZAM, jeśli ktos poczuł się urażony ! ach ... jak ja cos palnę sometimes
Temat przeniesiony do archwium.
31-56 z 56
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa