zwyczaje hiszpanek

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |
czy w hiszpani jest zwyczaj że sąsiedzi a w szczegulności kobiety chodzą do obcokrajowców bo słyszałam że są bardzo gościnne
wybacz, nie rozumiem pytania :S
co to znaczy, chodzą do obcokrajowców?????:|
no tak, to znaczy pytasz czy poderwiesz jakas hiszpanke - sasiadke ?

no coz zwyczaje takie tak jak w innych krajach, nieokreslone jednoznacznie. opublikuj swoje zdjecie moze Ci powiemy cos wiecej......

;-))))

pozdrawiam
Ciekawe co masz na mysli?
JESTES WYJATKOWO GLUPIA OSOBA!! nIE MOZNA W OGOLE WYWNIOSKOWAC, CZEGO DOTYCZY TWOJE PYTANIE!
Jesli to bylo do mnie, to ty jestes wyjatkowo niewychowana, a pytanie bylo nie do ciebie przeciez tylko do tworcy tego tematu i zostalo zle wklejone, na przyszlosc uwazaj co mowisz i do kogo, más guapa estás calladita
BeaI to było chyba do osoby, która zadała to pytanie, na początku a nie do Ciebie,.... to jasne jak słońce..;), bo to jedyne głupie pytanie....z wszystkich tutaj;))), hehehe, na pewno nie do Ciebie..
Beal to bylo do autora pytania. W kazdym razie popatrz na Swój wpis- jest jak zwykły banan . Moj to chiquitta!!:-DD

A co do Hiszp., to są wyjątkowo gościnne. Szczególnie gościnna częścią ich ciała jest krocze. British girls górą!!
Jesli ublizanie ludziom to chiquita to i owszem jestes chiquita i nie tobie sadzic czyjas glupote, tu kazdy moze pisac co chce, nie wien skad te refleksje na temat Hiszpanek, no i oczywiscie to jest dopiero chiquita odnosnie brytyjek, przeciez slyna na calym aswiecie z urody i trzezwosci
Jestescie bardzo niemili......Jak mozna niezrozumiec pytania ?? Osobioe pytajacej chodzilo o usposobienie i mentalnosc ludzi czyli Hiszpanow....autor napisal hiszpanek co was to troche zmylilo....potrzeba tu troszke wyobrazni....pozatym jesli niezrozumieliscie pytania to znaczy ze zwami cos nie taq....a nie z autorem....niechcialbym byc wredny ale sami zobaczcie zamiast odpowiadac na zadane pytanie wy rozwijacie temat bananow...z czego to wszystko jest niedorzeczne i nietrzyma sie kupy....na przyszlosc uwazajcie co piszecie bo czasem slowa bola....pozdrawiam!!

A co do hiszpanow....jestem hiszpano-polakiem...i zdaje mi sie ze hiszpanie sa bardzo mili co nieznaczy ze wszyscy... ludzie sa rozni i tajemniczy....wiec radzilbym nanich uwazac...

Pozdrawiam
Apropos Hiszpanek, czy podobnie jak Polki gustują w obcokrajowcach, np. z powodu nieco egzotycznej jak na dany kraj typ urody.
Słowem czy blondyn w Hiszpani może liczyć na to samo, na co Hiszpań w Posce??? :D

pozdr.
Nie zawarles w swoim pytaniu najwazniejszej informacji o sobie: czy jestes pustym kretynem? czy moze inteligentym chlopakiem, czemu pytam? to proste człowiek (przynajmniej ja mam taka dolegliwosc) ma charakter ktoy sie liczy bardziej niz kolor wlosow, ale to taki przyklad. Poza tym jak nie masz powodzenia w Polsce to i w hiszpanii bedziesz mial problem.

Pozdrawiam

P.S Osobiscie takie pytania wydaja sie irytujace.
To nie było pytanie na 100% serio, jak i cały ten wątek...
Ale faktem jest, że np. w krajach arabskich przeciętna blondynka będzie postrzegana jako bardziej atrakcyjna niz przeciętna brunetka.
Egzotyka swoje robi...

PS. No dobra, przyznaje sie, jestem kretynem. I tak w końcu by sie wydało :)

pozdr.
Nawet jesli jestes ktretynam, ale za to blondynem, to mozesz startowac. Ja tu widzialam taaakie okazy...Pozdrowionka i usmiechu zycze wszystkim.
No a jak nie jestem pustym kretynem, co wtedy?
Też mam jakies szanse? ;)
jesli zgolisz wasy,zaczniesz chodzic w sandalach bez skarpetek,kupisz inne ubrania,wyleczysz zeby, i zmienisz katolicko-patriotyczny sposob myslenia to moze bedziesz mial szanse...
Que bruto, como siempre...hehehehee
Czy on nie ma litosci?
Nawet wąsy mam zgolić? Zaraz pewnie okaże się, że brodę też?

A jesli idzie o chodzenie bez skarpetek, to czy mi się bose nogi w tych sandałach nie pobrudzą? Sam już nie wiem...
Dobreee...
Zgadzam sie niebieskooki blondyn w hiszpanii ma powodzenie ,ale to nie kolory to powoduja ,ja po prostu jestem zajebisty ,i w blond anglii tez panny na mnie lece ,nawet nie potrzebuje sandalow ,a krotko z przodu dlogo z tylu a wasy na przecie to nie nawidze ,panowie to trzeba miec klase i wyglad ,a nie tylko wyglad hehe ,pozdrawiam
Gratuluje dobrego samopoczucia...
grunt to pewnosc siebie... ;)
A juz myslałem, że to ja jestem pustym kretynem. :D
Nie myliles sie ......
Dobra, dobra, sam przecież wiesz najlepiej, ze na pustych kretynów lecą wszystkie... ;)
pozdr.
Umysl kobiecy postrzega swiat w inny sposob,pusty kretyn to czesto ,niezla partia...pozdr
Ale chyba tylko dla pustych kretynek ;)
A co dżabbersmoki mogą wiedziec o kobietach??? ;)
Z tego co widze, wiedza duzo wiecej niz Santosy:P!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe