zwyczaje hiszpanek

Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna
Oj, dużo, dużo! Niektóre ograniczają się do zewnętrznej konsumpcji (zwłaszcza dziewic), ale ja je znam dogłębnie ;)
Dżabbersmoku,
Uważałbym z tymi dziewicami, bo nie jednemu stanęła kością w gardle... ;)
No, ja właśnie uważam ;))
czubki :)
Ola zgadzam sie z toba.....tym osobam wydaje sie ze madrze pisza , a niezdaja se sprawy ze pisza niedorzeczy......CzUbY.......Pozdrawiam
"Santos" masz chyba dobre poczucie humoru i cierpliwość :) Pozdrawiam!
Potrafisz być miła... :))
Tak między nami, to wydaje mi się, że dżabbersmok tylko się tak przechwala, jeśli idzie o te dziewice. :DD

pozdr.
No tak, bo skad tyle ich wziac????'heheheheh
Wcale się nie przechwalam :D Za Chiny nie tknęłabym żadnej dziewicy, niedziewicy zresztą też :DD
Gdzieś pewnie są jakieś niedobitki :D
AAAAA bo ty jestes dzabbersmoczyca a nie smok.
moglaby byc bi. nick dla zmylenia... :D
Que mal pensadoooo!!!!
Jednorożce też już wyginęły. :)
Zgadzam się, dziewice są dobre dla idealistów... ;)
Dziewice nie maja pojecia co robic ,trzeba wszystko za nie ,nie ma jak doswiadczone dziewcze ,ktore wie jak zadowolic swojego faceta ;))))))
Zwykle chamstwo nie jest zabawne.
Ale połączenie: ociężałości umysłowej (wrodzone czy nabyte?) z nieokrzesaniem daje rezultaty naprawdę komiczne.
Śmiejmy się więc szeroko, a Koledze pogratulujmy dobrego samopoczucia. Nie ma to jak inteligentna konwersacja.
Pozdrawiam.
To było do Armanito oczywiście. Nie podpieło mi się odpowiednio.
a co to za machismo?? bardziej poprawnie byloby "zadowolic" swoja pare. :D
ciekawe...w jezyku polskim nie ma mowy o neutralnosci jak w hiszpanskim...
Jest i nazywa sie partnerstwo.
Moja droga nieg ,bo napewno -a ,czasy komuny sie skonczyly i mozna wyrazac swoje opinie ,ale taka wulgarna krytyka chamuje rozwoj ,stosunkow mesko damskich ,machismo istnieje i istniec bedzie tak dlo/ugo (moze by jedno wprowadzic:),jak dlogo feminizm , a dziewice tez maja dozo do zaoferowania ,od niewinnosci przebisniega ,do milosnych uniesien ,labedzia i tak jak labedz byl kiedys brzydkim kaczatkiem tak ,feministka byla kiedys ......hmmmm dziewica :)))))))))
Apropo jestem w Granadzie i tu jest zajebiscie ,zastanawiam sie czy to juz maroco czy jeszcze hiszpania ,i nie ma watpliwosci ze pld dziewczyny sa super calientes.....
joer que payaso y no es por nada
Qué me encanta esa palabra "payaso" ;) Es tan erótica ;)
Calientes chicas? Zgaduję, że coś koło 36,6... :D
Niezle
Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe