"chcesz ze mna chodzic?"

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
nie jestem już dziewczyną lecz dorosłą kobietą wujaśniam jeszcze raz że tej strony używam narazie z Amazonką
Załóż sobie własne konto, trwa to dwie minuty, bo póki co wyszłaś na straszną kłamczuszkę...
narazie uzywam strony amazonki a co do pobytu to mieszkałam prawie 16 lat
wybacz banan:nie wyszla, JEST
hay que ser directo con la chusma.
ze jak?? a,masz 16 lat?? to rozumiem... :)
dobry pomysł
masz poczucie humoru oby twój talent się nie zmarnował , nie obchodzi mnie czy chcesz wirzyć czy nie.
W dalszym ciagu czekamy Amazonko na Twoja szczera odpowiedz, która rozwieje wszelkie wątpliwości, co do Twojego baaaardzo dlugiego zamieszkiwania na pieknej wyspie otoczonej przez morze Karaibskie oraz co do tego, jakim jezykiem się tam posługiwałaś rozmawiając, dyskutując a nawet polemizując, kilkanaście lat temu…
Aga...:) masz ten rodzaj poczucia humoru, ktory baardzo wysoko cenie u kobiety, bo w zasadzie mowi wszystko o jej inteligencji...
oto szczera odpowiedź :) Pisze Amazonka :) Z mojego konta korzystała z doskoku w ostatnich dniach moja tesciowa, która zna hiszpański ( nie ma doświadczenia w pisaniu na klawiaturze, więc zdarzają sie czasem pomyłki literowe, jak każdemu zresztą). To Ona była kilkanaście lat na Kubie, więc logiczne jest, że to Ona mogła sobie podyskutować itp, przebywając tam tyle lat. Ja-Amazonka nadal sie ucze, więc nie podejmuje sie pomagania komuś w tłumaczeniach wszelkich, bo nie poradziłabym sobie z tym.
Czy teraz wszyscy zrozumieli sytuacjie?????????????????????????????
Zrozumieli!!
1. Zmień hasło do konta.
2. Jeśli teściowa swojemu synowi też udzielała tak mądrych rad w kwestiach damsko-męskich - zmień męża :)
prześledziłam całą rozmowę i wywnioskowałam że jesteście puści i nie dojrzali
czytacie między wierszami i żle interpretujecie każdą wypowiedż a to robią tylko małolaty myślałam że jesteściwięcej poważniejsi.
a ty wogóle wszystko przekręcasz
Rozwiń temat przekręcania, ciekaw jestem jak doszłaś do takich wniosków na podstawie całych moich czterech wypowiedzi w tym wątku, z których:
- jedna to przytoczona wypowiedź Amazonki sprzed kilku lat
- druga to porada, aby Amazonka-nieAmazonka założyła sobie własne konto bo w tej sytuacji jej wypowiedzi są niewiarygodne
- trzecia to wyraz uzasadnionej wątpliwości (kto udostępnia swoje konto komuś innemu?!?!)
- czwarta to żartobliwe nawiązanie do innego tematu
ja jestem pusty i niedojrzaly.dziekuje za komplementy,podniosly mnie na duchu.

@amazonka(stara czy mloda,me da igual).dluzszy pobyt na kubie jest zwiazany z pewnymi problemami administracyjnymi:na jakiej podstawie prawnej przebywalas na kubie??
Phiii, cieniasy jesteście, ja jestem pusta, niedojrzała i HAMSKA :D
a dotego robirz blendy:powinno byc
pósta,niedojżala,chamska

i pisze rze ma dyplomy jakies...
Gordito / Amazonko czy jak Ci tam...
My tez prześledziliśmy cala rozmowe i dlatego teraz musisz się dwoic i troic oraz wic jak piskorz i zakładać szybciutko nowy nick. Staraliśmy się być mili, pomimo wszystko, nikt nie nazwal Cie inaczej, niż „mala klamczuszka”.
Tak naprawde takie puste, niedojrzałe i niedouczone i kłamliwe pannice jak Ty sa tu wbrew pozorom mile widziane, od czasu do czasu oczywiście, z jednym tylko zastrzezeniem. Konfabuluj do woli ale Twoje błędy ortograficzne, skladnia i inne „takie tam”, może dla Ciebie duperele, kluja w oczy niemiłosiernie !!!!!!!! A „wiecejpowazniejsi nie będziemy” na to nie licz!!!
checheche, oplółam monitor ze śmiehu :D (dobże rze Łord podkreśla buendy, jósz nie bende ih robić)
A poważnie - uśmiałam się setnie, dzięki za poprawienie CHUMORU :)
Oczywiscie,chec i ochota do nauki najwazniejsze.
Ja nie rozumiem tej sytuacji
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego