hmmm, szczerze mówiąc to myślałam, że bedzie ciężej, serio. Dostałam się praktycznie bez problemów, a bardzo się tego obawiałam (wiesz te problemy z tegoroczną rekrytacją masakra!) Jak wyglądała rekrutacja? Bardzo prosto i przejrzyście: trzeba było zdawać na maturze polski rozszerzony, język obcy rozszerzony (jeśli jest to hiszpański, to jest lepszy przelicznik) - zarówno ustny jak i pisemny. Poza tym była rozmowa kwalifikacyjna w języku polskim (bardzo dużo tematów do opracowania, a tak w rzeczywisości była banalnie prosta).
Prawdopodobnie w tym roku nie będzie większych zmian w rekrutacji na UAM, ale juz są postanowienia w tej sprawie, zajrzyj na stronę www.uam.edu.pl tam w górnym prawym rogu świeci się napis : Rekrutacja 2006/07. To powinno rozwiązac Twoje wątpliwości.
Czy studia się zaczyna od zera? Hehe, miałam nadzieje, że nie. I rzeczywiście będa dwie grupy: podstawowa i zaawansowana. Od zera będę mieć francuski (też sa dwie grupy, ale ja się nigdy francuza nie uczyłam) i łacinę. A w przyszłym roku jeszcze jeden języczek płw. Iberyjskiego do wyboru ;)
jak by coś to możesz pisać na maila: [email]
salu2