Hm widzę że jak u mnie w szkole ąż dwie osoby piszą rozszerzony to bijemy rekordy. Mam nadzieję ze dadzą ściągać. Przecież tak kochamy szanowną komisję:)
a z jakiej szkoły jesteś? ja też z Poznania, II LO, pisze sam(a) na sam z komisją :)
culo
20 maj 2006
ja sie nie zdziwie jak bede jedyna w miescie xD ehh bydgoszcz...
Sylvia 007
21 maj 2006
hmm, widzę że nie tylko ja jestem pojedyńczą osoba, zdająca jakio jedyna ze szkoły, saludos
[konto usunięte]
22 maj 2006
ooo widze, że poznan wymiataw ilosci hiszpanskich maturzystow;) w mojej szkole ok 15 osob zdaje:D
Locita*
22 maj 2006
jak masz jakies info, że ktoś z nich chce isc na fil. hiszpańską na UAM, to koniecznie daj znac, musze ich wszystkich powybijac..... ;-)
uhuu, taki żarcik sytuacujny....
rizo
23 maj 2006
Locita ja ide :P i okolo 10 osob z mojej klasy :P
[konto usunięte]
23 maj 2006
u mnie w szkole zdaja 22 osoby
[konto usunięte]
23 maj 2006
i z jakich ksiązek się przygotowywaliście do matury?
Locita*
23 maj 2006
z żadnych.... hihi ;]
przecież nie ma książek do matury z hiszp ;]
rizo, przykro mi, jutro idę rozprawic się z Twoją klasą....;]
culo
23 maj 2006
ze mna tez bedziesz sie musiala rozprawic;d
idziesz w tym roku? bo ja za rok;p
Locita*
23 maj 2006
ymmm pojde wtedy jak mnie przyjmą......
może dopiero na emeryturze....;]
rizo
24 maj 2006
do skutku chcesz probowac? jeje
moja klasa to nie taka duza konkurencja..watpie zeby ktos dostal z ustnego maxa ;] a ja zawalilam polski wiec wiesz, Twoje szanse rosna ;D
bleee jutro pisemny..wlasnie mecze gramatyke..bo kurde nic nie pamietam..
Locita*
24 maj 2006
eeee. ja nie powtarzam ,bo nie wiem co...... kurcze....moze pooglądam wieczorem w telewizji cos po hiszp........ odpocznę sobie, jednocześnie bez wyrzutów sumienia....;]
a ja z polskiego mam zagrozenie:] ale nie ze nic nie umiem, tylko nauczycielka mnie nie kocha;d
[konto usunięte]
24 maj 2006
witamrnmial ktos juz moze ustny z hiszp ??? rozszerozny ????rnjesli tak to prosze wpisuje tematu i w ogole co bylo !!!! ja mam 30 wiec bardzo prosze dac znac : ))))
[konto usunięte]
18 cze 2006
Ja jestem z (byłego XIII LO w Poznaniu) chodź powybijamy ich wszystkich razem:)