obóz

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
oo macie jakie wymagania jezykowe..u nas nie bylo..a miejsc..no u nas nie bylo duzo chetnych wiec wszystkie pojechalysmy.O tym dojezdzie pomyslcie, bop z dworca do osrodka jest dobre pol godziny autobusem miejskim jeszcze :)
najlepiej to jakoś prywatnie sobie dojechać :o) najtaniej i najwygodniej:)
Jeśli ktoś z was miałby jakieś namiary na ten obóz we Wrocławiu, albo jakiś inny z hiszpańskim w Polsce, to dajcie znać. Bardzo mi na tym zalezy, bo gramatyke znam, napisać po hiszpańsku potrafię, ale jeśli chodzi o rozmowy to ani rusz. Jeśli znacie jakieś strony internetowe, czy biura podróży, które organizują takie obozy napiszcie na [gg] .
Na ten kurs organizowany pod patronatem Unesco mozna dostac sie podono tylko poprzez szkole, w ktorej sie uczysz.
ojeny ja bym pojechala...a jakas strone ma moze ten oboz...tzn gdzies zeby bylo info na ten temat w necie?
bo na stronie kuratorium znalazlam tylko o bozie jezyka rosyjskiego..
http://www.kuratorium.kielce.pl/tresc/wypoczynek/wypoczynek/11
Inesitka a Ty z Kielc jestes moze? Bo ja znam dziewczyny z Zeromskiego ktore byly ze mna na obozie. I postaram sie poszukac rzeczywisice gdzies w domu moze znajde te namiary ;]
http://www.edu.edu.pl/info/info_show_details.php?i=775 artykul o obozie..ale i tak wiem ze to niewiele..
i jeszcze cos

http://www.umwd.pl/zagranica/wydarzenia/2[tel]_a.html

blog obozowy http://campuspolonia.blogcindario.com/
kto się w tym roku wybiera? i dajcie jakieś konkrety jak tam jets
HOLA!!!!!!!!!!
ja w tym roku zamierzam wybrać się na jakiś obóz językowy, jak ktoś chce to niech pisze: [email]

besitos!!!!!!!!!!!!!!
hej.Chciałam sie zapytac o ten obóz organizowany przez UNESCO.Czy zdarza sie tak ze zawsze jest rowne 100 osob czy moze niekiedy i o kilka mniej.Czy jest taka mozliwosc ze ktos zwroci kartę obozu?Jestem na liscie rezerwowych wiec dlatego pytam,bo nie wiem czy mam w ogóle jakies szanse.Ile to tak własciwie kosztuje?
Prosze o szybką odpowiedz

salu2
hej.Chciałam sie zapytac o ten obóz organizowany przez UNESCO.Czy zdarza sie tak ze zawsze jest rowne 100 osob czy moze niekiedy i o kilka mniej.Czy jest taka mozliwosc ze ktos zwroci kartę obozu?Jestem na liscie rezerwowych wiec dlatego pytam,bo nie wiem czy mam w ogóle jakies szanse.Ile to tak własciwie kosztuje?
Prosze o szybką odpowiedz

salu2
hola;d jedzie ktos w tym roku na obóz do Wrocławia? jak cos to pisac na [gg] ja jade ;d
no mozliwe,ze ja bede:D mozliwe,poniewaz dopiero w poniedzialek dzwonilem w sprawie miejsca [tak tak w poniedzialek 2 lipca,a oboz rozpoczyna sie 8 lipca...xD] i jesli ktos nie dojedzie,to jestem na 100% bylem tam juz rok temu i normalnie serce az sie samo rwie raz jeszcze :D
juz sie napalilem na ten oboz:D
napiszcie jak bedziecie wiedzieli kiedy sie odbedzie i gdzie sie mozna zapisywac
[email]
wiec lipe troszke zlapiesz...oboz zaczyna sie w niedziele [8 lipca 2007 i trwa trzy tygodnie] jak cos,to wal migiem na Dworską 8 i wpisuj sie na liste zastepcza tak jak ja:D
ja może tez kiedyś pojadę.. tylko problem w tym, że hiszpańskiego nie uczę się w szkole. ;( to pewnie się nie kwalifikuje, nie?
no to pewnie się znamy, ja tez byłam w tym roku:P
można prywatnie, wtedy płacisz około tysiąca złotych (bez zniżek) a to tez bardzo tanio! tylko trzeba zadzwonić do tego ośrodka, do dyrektorki ;)
hmm.. jakie namiary masz może? bo bym kiedy chciala uderzyć... a orientujesz się w obozach w hiszpanii? ;)
ja byłam w tym roku...i już czyham jak do szkoły przyjdą papiery w sprawie obozu 2008, biorę namiary i załatwiam prywatnie...bo ze szkoły juz nie mam na co liczyć bo pewnie 0 rzuci się jak pies nam kość...
Jak ja tęsknię za tymi wszystkimi ludźmi...Titapequeña i komarOna -za Wami też :):)
ale przede wszystkim za moimi wspaniałymi espaniolskimi przyjaciółmi, z którymi do tej pory utrzymuję kontakt...niezapomniane przeżycia, a najbardziej podobało mi się picie z Jorge kalimocho przez okno :P Język sporo podskoczył do góry...Bartek, masz racje że serce aż się samo rwie...mam nadzieję że w tym roku będziemy tam razem mimo że już nie chodzisz do dwujęzycznej...
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka