kurs czy espanol para ti

Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna
Heeey witam wszystkich ponownie :D:D Chciałam tylko napisać kilka słów odnośnie zakupionego przeze mnie kursu Espańol para ti. Otóż.... Kurs jest świetny! Naprawde spędza sie przy nim mnóstwo czasu szkoląc język.Trenowane są nie tylko sprawności rozumienia i pisania ale także można sie samemu nagrywać i sprawdzac wymowę co jest wielkim plusem. Jestem zadowolona z zakupu i polecam kursik wszystkim innym zainteresowanym nauką hiszpańskiego :):):) Naprawde warto :):):)
¡Hola!
Chciałem tylko, kolejny raz, pochwalić Español para ti ;) Wczoraj wieczorem do mnie dotarł, dziś skończyłem pierwszą lekcję. Naprawdę mi się podoba. Już nie mogę się doczekać, kiedy będę potrafił sam poskładać jakieś zdania...
Pozdrawiam;)
czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to co zaznacza mi w programie jako do utrwalenia, mam sam utrwala przeglądając lekcje czy kiedy ten słupek kropek dojdzie do końca wyznaczy mi powtórkę? Będę wdzięczny za odpowiedź
hey,
Za kazdym razem jak na nowo uruchamiasz program wyskakuje Ci tabelka czy chcesz zapamietywac nowy material. Jesli dasz na ,,nie'' to uruchamia sie powtorka tego co do tej pory przerobiłes (czyli te kropki z napisem do utwalenia) Jesli dasz na tak to bedzie do ostatnio przerabianego materialu dodawany nowy a ilosć czerwonych kropek bedzie sie non stop zwiekszac. Dodatkowo co jakis czas program wyznacza Ci tzw powtórke (czyli górne kropeczki) i wtedy zostaje uruchomiony material na którego przebieg nie masz wpływu :) :) :)
Carmen, i jak bedziesz studiowac fil. hiszoańską?? I jak idzie nauka języka?
Witajcie :)
Jak wam idzie nauka?? Ja zaczęłam od początku. Miałam dużą przerwę w nauce hiszpańskiego. Chciałam iść na filologię, ale.. doszłam do wniosku,że lepsze dla mnie będzie zrobienie jakiegoś certyfikatu.
Tak jak już wspomniałam zaczęłam od nowa. Tym razem wzięłam Perlina do ręki :) Jestem na 4 lekcji i zmuszam się do systematyczności.
Chcieć to móc!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia