Muneca Brava... pomożcie...

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,
nauka jezyka z telenowel to faktycznie najlepszy pomysl...
udalo mi sie w koncu znalezc pierwszy odcinek Zbuntowanego Aniola, ale prosze pomozcie mi znalezc napisy polskie i hiszpanskie do niego...
bardzo mi zalezy, to dla mnie bardzo wazne a nigdzie ich nie ma... moze ktos sie orientuje,
naprawde bede bardzo wdzieczna...
pozdrawiam :*
"zbuntowany anioł polskie napisy" wpisz sobie w googlach i są filmy z nimi na youtube... inaczej niestety nie pomogę , pozdrawiam
Proszę w zamian (jeśli masz czas) o pomoc przy poprawie mojego tekstu (temat poniżej)
tylko zwroc uwage ze to urugwajskie wiec wszystkie formy VOS , akcent ZIO y zwroty i wyrazy niektore odmienne.
pero igual ; ) DISFRUTALO
co do odcinków to w częściach są całe na youtube i to prawie wszystkie, ale napisów niestety nie ma do niektóych są wbudowane jakieś czeskie czy coś w tym stylu albo angielskie do części nie ma wogóle..
Do Anka 147

Mozna wiedziec skad sciągnelas pierwszy odcinek muneca brava? Moze byc bez napisow. Wszedzie go szukam ale jakos nie mam szczescia. Z gory dzieki.
mi sie wydawalo, ze argentynskie raczej ;)
"Muñeca brava fue una telenovela argentina, producida por Telefe en 1998-1999, que ha sido vendida a más de 60 países. Fue protagonizada por Natalia Oreiro y Facundo Arana."
Polecam kolumbijską telenowelę "Betty, la fea" - płakałem ze śmiechu na każdym odcinku :) Amerykański czy polski remake nie sięga oryginalowi do pięt.
Na Youtube mozna znaleźć praktycznie wszystkie odcinki, np. pierwszy tutaj:

możesz sobie ściągnąć te odcinki na dysk (poszukaj w google stron typu save youtube) i oglądać już z napisami
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie