Oferta pracy dla tlumacza w Hiszpanii.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!

Mam propozycje pracy w poblizu tego miasta na rzecz polsko-hiszpanskiej firmy w charakterze tlumacza logistyka, konieczna dobra znajomosc hiszpanskiego, mile widziane prawo jazdy i wlasny srodek transportu, praca od poniedzialku do piatku, firma oferuje zakwaterowanie (gdyby ktos nie mial) i pensje netto w wysokosci ok 850 euro, mile widziane osoby po studiach filologicznych lub osoby z dobra nabyta znajomoscia hiszpanskiego; zainteresowanych szczegolami prosze o kontakt na e-mail firmowy [email] telefon [tel]). Czekam na odzew i pozdrawiam! Oferta jest rowniez skierowana do osob mieszkajacych lub przebywajacych obecnie w Polsce.
Hola caminante!
Has hecho el Camino??? Animo, peregrino!
Ultreia y Suseia:)
a moze jakies ofert pracy w Wwie z hiszp?
Moglbys troche dokladniej powiedziec o warunkach pracy? NO i gdzie to jest dokladnie, w poblizu jakiego miasta? A jezeli zatrudniaja to na jaki typ umowy no i to zakwaterowanie .....
jasne-to pewnie jakaś ściema-już osoba zamieszczjąca tu swoje ogłoszenie nie niekompetentna bo ogłoszenie jest "chaotyczne"(-chodzi "pobliżu tego miasta")...czyli niby blisko jakiego miasta?
jasne-to pewnie jakaś ściema-już osoba zamieszczjąca tu swoje
ogłoszenie jest niekompetentna bo ogłoszenie jest "chaotyczne" (-chodzi
"pobliżu tego miasta")...czyli niby blisko jakiego miasta?
O ile mnie pamiec nie myli, to bylo to ogloszenie juz dawniej i chodzi o miejscowosc Sobradiel, pod Saragossa, tam gdzie bedzie Expo 2008.

:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Egzaminy