PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy dobrze.Sprawdzice to raz jeszcze bo we wczesniejszym wpisie nie moge sie polapać kto dobrze sprawdził

Na śniadanie lubie jeść jajecznice,bułki z serem,a na obiad lubię rybe z ziemniakami
En desayuno me gusta huevos revueltos y el panecillo con queso,en la comida me gusta el pesado con patatas
???????????
W poprzednim wpisie nikt nie sprawdził, a zdanie jest źle napisane.
no to moze powiesz mi jak bedzie poprawnie?
Nie, boję się, że znów powiesz, że się czepiam :)
e tam,powiedz jak ma być albo mnie nakieruj a bedzie ok
Taaaa, jasne. Ja poprawię a Ty nie dość, że nie podziękujesz to jeszcze mi nawrzucasz.
nie raz dziekowalam,ale widocznie nie wszystko czytasz co pisze
Moze krtos inny pomoze?
i sprawdzi rownież to zdanie
W szafie jest 5sukienek,4 bluzki i 2 kapelusze - En el armario es cinco vestidos,cuatro blusas y dos sombreros
En desayuno me gusta huevos revueltos y el panecillo con queso,en la comida me gusta el pesado con patatas

Para desayunar me gusta tomar unos huevos revueltos y un panecillo con queso, para comer me gusta tomar un pescado con patatas.
En el armario hay cinco vestidos,cuatro blusas y dos sombreros.
Xavierka Muchas gracias:)
DOBRZE?
Nie tu nie ma apteki..Apteka jest daleko.Trzeba iśc prosto,za supermarketem skręcić w lewo.Jest to jakieś 10minut drogi stąd - No aquí no tengo un farmacia.Farmacia está lejos.Hay que irrecto,detrás del supermercado a la izguierda.Está alguno diez minutos camino.
DOBRZE?
Nie tu nie ma apteki..Apteka jest daleko.Trzeba iśc prosto,za supermarketem skręcić w lewo.Jest to jakieś 10minut drogi stąd - No aquí no tengo un farmacia.Farmacia está lejos.Hay que irrecto,detrás del supermercado a la izguierda.Está alguno diez minutos camino.
?????
Nie tu nie ma apteki..Apteka jest daleko.Trzeba iśc prosto,za supermarketem skręcić w lewo.Jest to jakieś 10minut drogi stąd -

No, aquí no hay una farmacia. La farmacia está lejos. Hay que seguir todo recto y girar a la izquierda detrás del supermercado. A unos diez minutos de aquí.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego