sprawdzenie 5 zdań (ogłoszenie)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! mam napisać ogłoszenie, w którym chce zaproponować lekcje języka, mam powiedzieć gdzie się odbywają i zaproponować fajną formę zajęć, a także określić swoje kwalifikacje. napisałem bardzo prosto, i proszę tylko o spr. czy to jest w ogóle poprawnie :)

Hola! Estoy en España y quiero enseñar a alguien inglés. Yo he terminado el colegio de idíoma ,,ENGL." y mi inglés es bueno. Las clases podrían ser en mi piso. Si puedes, quiero invitar a mi amiga de Ingleterra. Ella no habla español por eso vas a tener que hablar sólo en inglés. Espero tus noticias!
>Si puedes, quiero invitar a mi amiga de Ingleterra. - Nie rozumiem "Jeżeli możesz, chcę zaprosić moją przyjaciółkę z Anglii", chyba miało być "Si quieres, puedo invitar...":)
oo, no tak, głupi jestem, ale tak to jest jak się w nocy zabiera za prace...;D a reszta OK?
Eeee no co ty, czemu od razu głupi, każdemu się zdarza. Wiesz nie jestem jakimś orłem z hiszpańskiego, ale napisałbym to trochę inaczej. Ale mogę się mylić...:)
Ja napisałbym to tak:

Hola! Estoy en España y quiero enseñar inglés a algunas personas. He terminado el colegio de idiomas "ENGL." y hablo inglés bastante bien. Las clases podrían ser en mi piso. Si tu quieres, puedo invitar a mi amiga de Ingleterra. Ella no habla en español por eso tendrás que hablar solamente en ingéls. Espero por tu respuesta!
"Czesc. Jestem w Madrycie i chce uczyc polskiego ..." itd.

Czy ktos z Was widzial kiedys "cos takiego"?
Czy to wyglada na ogloszenie?
-------
???
Una: fakt, jakbym coś takiego przeczytał to bym się nie zdecydował xD
Ale to na lekcję, a ja mam dopiero od 5 miesięcy hiszpański, a wiadomo jak to jest w szkołach licealnych często z 2 językiem.. trudno o motywacje. I chciałem spr. czy jestem w stanie napisać coś sensownego po tym czasie bez użycia książki. Dlatego to ogłoszenie jest prymitywne :)
Hej, a z jakiego jesteś miasta? Ja też ma hiszpański jako drugi język, ale dokształcam się sam w domu, bo zdaję z niego maturę... Pozdrawiam!
z Zamościa xD. Powodzenia na maturze ;) Też od czasu do czasu uczę się z fiszek ;D
Muchas gracias! A Ty też zdajesz hiszpański jakiś inny język? Ja też zacząłem naukę w liceum i od tamtej pory intensywnie się uczę...
raczej nie ;D angielski na rozszerzeniu chce zdać, a hiszpańskiego jednak się trochę uczę bo jest fajny. Chyba, że nagle się okaże, że potrzebny mi 2 język, to się zastanowie..;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego