Błagam przetłumaczcie mi ten list!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Uczę sie od niedawna hiszpanskiegi...i chciałąm napisac lit do mojej miłosci!!! ale w jezyku hiszpańskim.... ->
czesc! Wiem że napisanie tego tekstu jest szaleństwem i wiem że już dawno sie rozstaliśmy, naprawde dwno temu! Wiem też, że nie uwierzysz mi ale ja dalej Ciebie kocham Naprawdę.... Wiem że masz dziewczynę..i zaraz pewnie bedzie cos do mnie pisać.... ale nie obchodzi mnie to.... ja nie potrafie z nikim chodzić...jestem sama. Tyle czasu minęło...a ja nie potrafie zapomnieć. Wiem że bardzo cie skrzywdziłam, ale kochałam Ciebie tak samo jak teraz. Chciałabym otrzymać ostateczną decyzje twoją. Jestes bardzo konsekwentną osoba wiem i mam nikłe szanse..ale sie nie poddam dopóki nie powiesz zebym zniknęła....odpisz mi prosze
¡Hola!
Sé que escribir esta carta es una locura y también sé que ya hace mucho tiempo que nos hayamos separado, ¡de verdad, hace mucho tiempo! Sé también que tú tienes novia y creo que dentro de un momento me escribirá algo ... pero eso no me importa nada ... yo no puedo encontrarme con nadie ... estoy sola. Ha pasado mucho tiempo ... y yo no puedo olvidarte. Sé que te hice mucho daňo pero te amaba igual que ahora. Me gustaría que me dijeras qué es tu decisión en definitiva. Eres una persona muy consecuente, lo sé y también sé que tengo pocas posibilidades, pero no voy a rendirme hasta que tú no me digas que yo desapareciera. Por favor respóndeme.

:)
THX bardzo.......!!!!!!!!!!!!!
buziaczki.....

»

Studia językowe