prośba!:))))

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
...przetlumaczy ktos? baRdzoooo prosze!

1.Myśląca o Tobie,
Tęskniąca do Ciebie,
Chora z miłości,
Szalona z zazdrości,
Cierpliwie czekająca,
Zawsze kochająca!

\2Jestes jak moja dusza, bo wiesz o mnie wszystko. Jestes jak moje serce, bo zyc bez Ciebie nie moge.

/3.Moje serce jest malutkie ale wierne i cieplutkie, tylko Tobie jest oddane, tylko w Tobie ZAKOCHANE.
1.Pensando en tí
echándote de menos
Estando enferma de amor
loca por los celos
esperando con paciencia
siempre amándote

2.Eres como mi alma porque sabes todo de mi.Eres igul que mi corazón, es que sin ti no puedo vivir

3.Mi corazón es pequeñito, pero fiel y cálido, sólo leal a tí, sólo de ti enamorado
dziekuje ci BeaI jestes super:)pozdrówka:)
BeaI jak moglabys jeszcze ten wierszyk;>? bo nikt nie mogl mi w tym pomoc jedna dziewczyna przetlumaczyla piszac ze jest to napewno zle.... moglabys ? jesli tak z gory dziekuje:*

Chcę rano budzić się obok Ciebie w łóżku...
Chcę całować Cię po brzuszku...
Chcę Cię pieścić słodko tak,
by nasze serca grały w jeden wspólny takt...
Pragnę szeptać Ci co dzień na uszko,
że Cię kocham me Serduszko...
Ewelino. Chcialem tylko ulatwic Ci troche życie mówiąc jedną ciekawostkę.
Mianowicie to co fajnie brzmi po rumuńsku - po francuzku .. co tu duzo mówić .. brzmi dennie. Więc nie musisz sie starać w dobieraniu rymów, nie wypyszczasz nowej płyty z rapem... poprostu piszesz do swojego "kochanego" chlopaka z tibi, który jest zadowolony że jakaś piękna Ewelinka poleciała na tekst typu "kocham cie to znaczy te amo ;>"

Ostatnio zauważylem, że młodzież w wieku 14 - 17 lat często zauracza się bohaterach z gier on-Line.. A jakie są realia? Chociaż byś przyjechała do niego do Hiszpani/Wenezueli czy gdzie on tam mieszka, to bez znajomości języka, 10 tysięcy $ w portfolio zginiesz,.. wiesz, polki mają to do siebie że są piękne tylko przed granicą.

Wyjątkiem jest Pani Agnieszka - która jest jak sądze piękna na każdym dm3 wszechświata.
Kurna koleś ;] Zamknij te swoją jadaczkę, bo aż mi się żygać chce ;] Z wielkim szacunkiem, ale kim Ty do jasnej ciasnej jesteś żeby każdego obrażać ;] Agnieszka miała rację zwracając uwagę na to i na tamto ;] A tak poza tym jak piszesz posty to daj komuś do sprawdzenia, niech Ci Word sprawdzi co masz źle ... Bo Twoje błędy to żałość ... z całym szacunkiem ;] Wesołych swiąt ;]

pozdrowienia dla rodzinki ;)
Kurna koleś ;] Zamknij te swoją jadaczkę, bo aż mi się rzygać chce ;] Z wielkim szacunkiem, ale kim Ty do jasnej ciasnej jesteś żeby każdego obrażać ;] Agnieszka miała rację zwracając uwagę na to i na tamto ;] A tak poza tym jak piszesz posty to daj komuś do sprawdzenia, niech Ci Word sprawdzi co masz źle ... Bo Twoje błędy to żałość ... z całym szacunkiem ;] Wesołych swiąt ;]

pozdrowienia dla rodzinki ;)
lekkie stereo ;) ... ah ... mój mózg po "świętach" chyba ciut ciut nie pracuje ;] kuzyni byli w końcu ... ;p pozdr
Przepraszam bardzo, staram sie nikogo nie sprawiać wyróżnionym.. Jeśli chodzi o mnie - mam skrzywienia, zboczenia etc. Do jednego z nich należy to, iż nie umiem pisać "nie" :D Jeśli chodzi o Word'a to nie korzystam z takich badziewi, licze na swoją przedszkolną wiedze.

Jeśli chodzi o zboczenia, to moja prywatna sprawa. Kropka.
Bosh ... o czym Ty bredzisz ;( You got a have pity on me ? so if you have: no dice nada ;) pozdr
Ten to i tak nieszkodliwy jest. Pamiętam gościa, który wpakował się na forum związanym z ziarnicą, potem zaczął wypisywać na gg wiadomości do "ozdrowieńców", a potem zaczął podawać się... za dziewczynę, która zmarła na ziarnicę właśnie. Ot, zabawne mu się to wydało.
OK, jesteś poliglotą.. chodzi mi o to, żebyś najpierw przeczytał wszystkie moje posty, a potem kierowal oszczerstwa w moją stronę, że to niby robie sobie żarty z szanownej Eweliny.

Wiesz, zazdrosze czasami ludziom, że oni widzą kolory a ja nie. Ze ja jestem glupi a oni nie. Ze oni potrafią pisać "nie osobno" a ja nie.

I nawet wiem, jak nazya sie zbór chorób takich jak :daltonizm, głupota,(..).. - Khenry
Hehe, Aga, Ty to zawsze masz szczęście do jakichś upierdliwych typów ;)
Słuchajcie, tak jest zawsze gdy ktoś nie zazna prawdziwej rozpaczy. Taa, jaja sobie robią. Ale to jest gupie, nie śmieszne.

Dla czego niby Pani Agnieszka ma pecha do "jakichś upierdliwych typów"? Czy to ma coś wspólnego ze mną?

Wiesz.. biją mnie. Musze to pisać.
aga napisz ma na [gg] , mam parę pytań
A na jaki temat?
wyjazdu za granice
Pytaj tutaj, chętnie odpowiem, a przy okazji poznasz może nie tylko moją opinię :)
Ile się trzeba uczyć hiszpańskiego, żeby móc się tam dogadać w miarę dobrze?
Hmmm, trudne pytanie, bo wszystko zależy od tego jak przyswajasz języki obce. Jednemu wystarczy parę miesięcy, inny przez kilka lat się nie nauczy, jeszcze inny nauczy się, ale będzie miał opory przed swobodnym mówieniem. Ja uczyłam się...pomyślmy: najpierw jakieś trzy lata, potem przez kolejne dwa nie zajrzałam do książek, potem kilka miesięcy dość intensywnie. Tyle, że zawsze uczyłam się sama i wyglądało to czasem tak, że tygodniami nie robiłam nic. Poza tym nie miałam okazji z nikim porozmawiać po hiszpańsku. WIem na pewno, że ten sam poziom znajomości języka da się osiągnąć w dużo krótszym czsie, jeśli oprócz jednej ksiązki i słownika masz jeszcze kogoś do pomocy.
a nie ma szansy dostać twoje gg :) ?
Sorki, ale nie bardzo lubię podawać mój numer gg ludziom, których nie znam. Z resztą nie darzę sympatią komunikatorów, za dużo czasu mi zabierają i mają zwyczaj uaktywniać się w najmniej oczekiwanych momentach :) Jak masz jakieś pytania to pisz tutaj, odpowiem.
Ewela, ja ten wierszyk też widziałam niejednokrotnie, ale jest dla mnie nie do przełknięcia i to nie z powodu językowego, jest śmieszny i nieprzetłumaczalny.
Weź ... zamknij się, naprawdę. Nie uważasz, że Internet to nie na miejsce na takie rzeczy ?! Zastanów się nad sobą. A tak poza tym to czytałem te Twoje wpisy ;]

>Dla czego niby Pani Agnieszka ma pecha do "jakichś upierdliwych
>typów"? Czy to ma coś wspólnego ze mną?

owszem, wydaje mi się, że to ma coś wspólnego z Tobą ;] pozdr
to jest straszne.. w takim razie zapraszam do mojego tematu. :(
jakie znasz jezyki?
Polski, angielski i hiszpański. A jakie to ma znaczenie? Jestem w Hiszpanii i liczy się głównie fakt, że znam Hiszpański :)
oo :) a jak się tam znalazłaś?
Przyleciałam samolotem ;)
A poważnie - na wymianie studentów jestem. Tylko błagam, zanim zapytasz mnie jak pojechać na wymianę studentów, tudzież co studiuję, w którym mieście, na którym roku, skąd jestem i jakie piwo piję poszperaj trochę na tym forum :) Już tu tyle o sobie napisałam, że brakuje chyba tylko rozmiaru stopy :D
Nikt Pani nie będzie pytać o numer buta, bo ja go znam. 43. Pijesz Redsa. KOlor włosów blond, niska, przystojna Pani Agnieszka.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia