sorry,jestem upierdliwa... ale prosze o pomoc!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dzieki za pomoc w ostatnim tlumaczeniu i prosze zeby ktos mi pomogl jeszcze raz... do dla mnie dosc wazne... wiec jesli znajdzie sie chetny bardzo prosze...:)

Jeszcze przed chwila chcialam Ci wyslalac maila,ze Cie rozumiem ale.. sklamalabym... Choc bardzo chcialabym Cie zrozumiec nie potrafie ale nie mam do Ciebie ani zalu ani pretensji... Nie musisz nic tlumaczyc... szanuje to co zadecydowales zreszta juz wczesniej mi to mowiles i piszac to co napisalam ostatnio nie chcialam uslyszec od Ciebie zadnych deklaracji... Chcialam zebys wiedzial... Dobra... przestaje juz przynudzac... ;) Ciesze sie,ze sie cieszysz i dobrze czujesz... :) Przyjezdzam w piatek do valencji... wiec moze sie zobaczymy..:) Nie zebym sie stesknila.. ;P Moze przyjade z prawkiem to Cie przewioze... ;)

Dziekuje jeszcze raz za pomoc! Kiedys sie odwdziecze jak juz opanuje ten jezyk...;)
Hace tan sólo un momento que quería envíarte un mail donde dijera que te comprendía,pero mentiría...Por mucho que quisiera entenderte, no logro hacerlo, pero no te guardo rencor ni te reprocho nada...No tienes porqué explicarme nada...respeto lo que hayas decidido, bueno, ya me lo habías dicho antes y al escribirte el último mail no quería escuchar ninguna declaración...quería que simplemente lo supieras...bueno, ya dejo de darte la lata...me alegro de que te alegras y estés bien...El viernes llego a Valencia, así que quizás nos veamos..no es porque te echara de menos...quizás traiga mi carnet de conducir y te lleve a dar una vuelta

»

Pomoc językowa - tłumaczenia