khm khm zatem
jestem bardzo smutny. juz czuje ze o mnie zapomnialas i ze masz juz innego faceta.mam nadzieje ze bedziesz szczescliwa. ja walczylem bardzo ale Ty wygralas.nigdy Ci nie zapomne.bylas 3cia dziewczyna w ktorej zakochalem sie tak na prawde.ale takie jest zycie... alicja...:(
"glupia"jak moge Cie nie kochac, nie tesknic za Toba, nie uwielbiac Cie,jesli jestes we wszystki moim(wszystkich rzeczach konkretnie) i tylko z Toba jestem szczesliwy'glupia' jak moge Cie nie kochac, ni czekac na Ciebie jesli caly czas mam cie w moich myslach ,snach i w moim sercu. ani odleglosc ani zadne czasy nie moga nas oddzielic ,ani nic ani nikt.kocham cie tesknie za toba snie o tobie czekam na ciebie, nie moge zyc bez Twoich pocalunkow. moje zycie nie jesytzyciem jesli w nim nie jestes .jakbym mogl cie nie kochac,kochanie nie chce Cie stracic
ps od tlumacza-to drugie to cytat z piosenki TONTO myriam hernandez (sorki jesli myslalas z sam to wymyslil:) )
no nic jako ze juz to przetlumaczylam wiec jestem wsprawie- milosc jest trudna! zwlaszcza na odleglosc.choc ja swoja przetrwalam ,ale dluzej nie moglam i sie przenosze do espanii do Niego. nie wim tylko dlaczego napisal cito po hiszp jesli ty tak dobrze nie hablasz:)
zycze pomyslnego DLA CIEBIE rozwiazania sprawy:)