Chcę Jej powiedzie co do Niej czuje po hiszpańsku.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Proszę pomóżcie mi to powiedzieć. Nie znam hiszpańskiego, a ona się uczy, więc postanowiłem być romantyczny.
Chodzi o takie zdanie "Kocham Cię i jesteś moim szczęściem" Chciałbym żebyście
podali też jak to sie czyta bo ja jestem lamus w hiszpańskim. Proszę o pomoc
jak najszybciej będę dozgonnie wdzięczny. Pomóżcie zakochanemu!
Te quiero, eres mi felicidad (fonetycznie "te kiero, eres mi felisidad") :)
Dzięki! Wielkie dzięki! Naprawdę!
tylko uważaj, żebyś jej nie wpdał pod pantofla... jak będziesz się tak podlizywac. Laski muszą znac swoje miejsce
faceci tez powinni je znac :D nie przesadzajmy jestem za rownoscia :/
ja też jestem za równością. Niech zaproszą panie do kopalń, hut,stoczni, jak chcą byc takie równe
A Panów zapraszamy do rodzenia dzieci. Pewnie od razu zalegalizowaliby i refundowali aborcję :)
DObra, powiedz tylko kiedy do tylko do tych kopalń. A póżniej nie dziw się jak mnostwo dzieci urodzi sie z uszkodzonymi genami czy czyms innym. A poza tym mozesz mi jeszcze wytlumaczyc, co miales na mysli, kiedy powiedziales, by pokazac kobietom gdzie ich miejsce?
Oj, nie denerwuj się, słonko mu przygrzało, dziewczyna pewnie niedawno rzuciła, to i się chłopak wcina do pierwszego lepszego wątku, żeby wyładować napięcie :)

A "kobiety do elektrowni" też się liczy???

PS: locQ91- nie ma za co, jakby coÅ› to wal jak w dym :)
Tylko ,że nikt paniom tych bachorów nie każe rodzic. Same chcą, gadając o instynkcie macierzyńskim i tego typu pierdołach (się nawet sztucznie zapładniają...żałosne). Widocznie do niczego innego się nie nadają :)
No, rzeczywiście dziś gorąco....
Dzięki;) Widze tutaj niezłą dyskusja się wywiązała. Nie wiedziałem, że moja prośba będzie powodem wojny płci :P
Rozładowac napięcie, czemu mi się to jak seksualnie kojarzy?! :D lol, dobra, wybaczam, w końcu chłopcy to ta słabsza psychicznie płeć ;D Jeszcze coś powiem złego i do końca życia się do żadnej dziewczyny nie odezwie ;D
dlaczego miała by mnie rzucic?:), poza tym nie dziewczyna tylko nażeczona od tygodnia jeśli już.:) zresztą widac, kto ma słabszą psychikę, ja się świetnie bawię, a wy bulwersujecie :)... moimi beznadziejnymi prowokacjami :)nie sądziłem ,że wywiąże się taaaka dyskusja.;)
>Dzięki;) Widze tutaj niezłą dyskusja się wywiązała. Nie wiedziałem, że moja prośba będzie powodem wojny płci :P

Stary, tak to jest z babami ;) wystarczy iskra ;)
Trzeba pić dużo wody, okrywać głowę, nie wystawiać się na bezpośrednie działanie słońca, unikać wychodzenia z domu między jedenastą i piętnastą, ograniczyć wysiłek fizyczny, często ochładzać się pod prysznicem. Da się przeżyć. I kupić słownik ortograficzny.

I pamiÄ™taj: combatir el calor está en tus manos – Ministerio de Sanidad y Consumo ;)
No bo tobie jak masz blond włosy to nikt nie mówi,że jesteś głupi. To jets taka róznica między kobieta a mezczyzna :P JA też się swietnie bawie, juz dawno sie nie klocilam, wiec w koncu moge wyladowac zle emocje ;P

A tak a propós to NARZECZONA nie nażeczona
OK, dziękuję za rady ;), będę się stosowac. Faktycznie z tą narzeczoną to to się zbłaźniłem, ale trudno :) (to od tego głupiego słońca ;)). No i cieszę się, że pomogłem roładowac emocje, do usług w przyszłości w razie czego. :) pozdr.
dobra, wybaczam. JAk będę miała zły humor, to skorzystam z usług :D
a jak jest Skarb po hiszpańsku?:P
skarb

m 1. tesoro m;2. przen. (osoba) tesoro m; joya f

mozesz tez powiedzie corazón albo sol ;D
właśnie albo querida (kochanie) czyt. kerida
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Programy do nauki języków