Mój wymarzony dom przetlumaczyc!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam za zadanie napisac o swoim wymarzonym domu a z hiszpanskiego jestm naprawde zielony prosil bym was bardzo o pomoc bo to jest naprawde dla mnie warzne dla mnie.Mam teks juz gotowy tylko do przetlumaczenia lub jesli ma ktos swoj pomysl to bardzo prosze o pomoc z gory serdecznei wam dziekuje.

moj wymarzony dom powinien znajdowac sie na uboczu miasta niedaleko lasu.Powinien to byc nie za duzy jedno pietrowy domek.Z balkonem i tarasem z ktorego bedzie przejscie do ogrodu.W ogrodzie bedzie znajdowac sie wiele kwiatow i drzew.W domu powinna znajdowac sie ladna duza kuchnia i lazienka.W salonie duze okno z widokiem na ogrod.
La casa de mis sueños debería ubicarse en las afueras de la ciudad cerca del bosque. Me hace ilusión que sea una casa de un piso,no demasiado grande con una terraza y un balcón encaminados hacia el jardín. En el mismo se encontrarían abundantes especies de flores y árboles. En el interior de la casa deberían instalarse una gran cocina y un cuarto de baño. En el salón,en cambio, una gran ventana con las vistas al jardín.
Dziekuje Ci bardzo poprostu uratowales mi zycie :)
Nie ma za co. Jednak na przyszłość spróbuj napisać coś sam i później daj to do sprawdzenia.Według mnie to jest najefektywniejszy sposób nauki. Pozdrawiam.
Ok napstepnym razem poprostu dam do sprawdzenia bede sie staral sam pisac ale i tak ja bardziej skupiam sie na angielskim niz na hiszpanskim i jeszcze raz dziekuje za pomoc

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego