prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Wiecie, ze sprobowalabym zrobic to sama, ale czas mnie bardzo goni. Bardzo prosze o przetlumaczenie

1.Dziekuje, ze sie wszystkim zajales. Jestes kochany.Wiesz, ze tesknilam bardzo i ze jestem szczesliwa, ze cie znowu moge cie zobaczyc. Mam juz wszystko co chcialam.

2.Ona ma przedziwny charakter i trzebaby nie miec nic innego do roboty, tylko sie nia zajmowac. Jej bolami stop, brzucha czy glowy. To bardzo meczace i ja nie mam zamiaru tego robic. Musze sie uzbroic w cierpliwosc bo naprawde chce byc dla niej mila.

3.Cala rodzina trzyma za mnie kciuki tylko jedna osoba mnie gnebi ale to normalne, to nic nowego, cokolwiek bym nie zrobila i tak bylby niezadowolony.

4.Gdzie sie spotkamy? Przyjdziesz do mnie dzisiaj? Kiedy przyjdziesz?
1. Gracias por haberte ocupado de todo. Eres un sol. Sabes, te he echado mucho de menos y ahora soy feliz porque puedo verte de nuevo. Ya tengo todo lo que quería.
2. Ella tiene un caracter muy raro y habría que estar pendiente sólo de ella, sin prestar atención a las demás cosas, tan sólo de sus dolores de los pies, de la tripa o de cabeza. Eso cansa mucho y no pienso hacerlo. Tengo que tener mucha paciencia porque de verdad quiero estar simpática con ella.
3. Toda la famila cruza los dedos por mi, tan sólo una persona me hace la vida imposible, pero eso no me preocupa, no es ninguna novedad, haga lo que haga, da igual, nunca estará contento conmigo.
Gracias Beal, muchas gracias
!Mucha suerte! - 'cambiar'. !Animo, guapa!
serdeczne dzieki argazedon :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie