ktos pomoze przetlumaczyc ?

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Oczywiście,ale biorąc pod uwagę to,że zalogowałaś się bardzo niedawno, bardziej wiarygodny jest ktoś,z kim się rozmawia już szmat czasu, no sama przyznaj. Tylko o to mi chodzi. Żeby nie trafić na kogos typu fragolkaa.
albo kogos kto ma czelnosc odpowiadac nie po mysli cambiar, to jest dopiero szczyt bezczelnosci:D
z całym szacunkiem Maba80, ale nie do Ciebie sie zwracam z wątpliwościami
Azdregon, nie ma wylacznoci na pelna poprawnosc;)
bardzo się państwo zalogowani przed kilkoma dniami irytuja :)
no dla niektorych nie ma wylacznosci a dla niektorych ma...
troche za krotko tu jestescie zeby byc punktem odniesienia...
obrazanie sie,ze nie chca was sluchac jest bez sensu...
kazdy moze sluchac kogo chce i ignorowac kogo zechce...
ja z postow cambiar i odpowiedzi argazedona bardzo duzo wnosze i mam nadzieje,ze sie dziewczyna nie da sprowokowac fragolce, ktora tu wrocila po ostatniej kompromitacji zaczynajac od chamstwa i epitetow...
po ostatniej kompromitacji zaczynajac od chamstwa i epitetow...

??? Pierwsze slysze, abym sie gdzies skompromitowala czy tez byla chamska w stosunku do kogokolwiek, to raczej cambiar zle precyzuje pytanie i potem zarzuca ludziom, ze odpowiadaja nie na temat, ale mysl sobie co chcesz. Ignorowac taborety, liczyc sie z ludzmi i swiat jest od razu piekniejszy:D
bardzo się państwo zalogowani przed kilkoma dniami irytuja :)
no dla niektorych nie ma wylacznosci a dla niektorych ma...
troche za krotko tu jestescie zeby byc punktem odniesienia...
obrazanie sie,ze nie chca was sluchac jest bez sensu...
Ja sie nie obrazam. Jezyki romanskie doskonalilem na Cambridge jezeli wogole wiesz co to za uczelnia;)
hmm, moze i w Cambridge, ale zabraklo tam widocznie mowy potocznej no i taki smieszny i sprosny nick sobie wzielas :P
No co Wy, przecież to Inf... :|
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego