prosze o przetłumaczenie mi tekstu-opis rodziny

Temat przeniesiony do archwium.
oto moj tekst.Mam na imię Monika, , moja rodzina to mama, tata, brat i bratowa. Mamie na imię Zosia i ma38 lat, a tacie na imę Zenon i ma 40 lat.Moj brat to Tomasz i ma 20 lat, a jego żona to Ola.Mama jest wysoka,ma długie czarne włosyi niebieskie oczy.Tata jest również wysoki i ma któtkie czarne włosy i niebieskie oczy. Rodzice bardzo lubią czytać książki i razem robić zakupy. Brat i bratowa studiują i mieszkają we własnym domu.Mamy również psa-Tosie , z którą w wolnych chwilach uwielbiam chodzić na spacery.
A co to? Darmowe biuro tłumaczeń?
Tak, to darmowe biuro tłumaczeń :)
Jeżeli wymagasz honorarium, załóż działalność gospodarczą:)
Inna rzecz, że to pewnie zadanie domowe:)
Może autorka spróbuje sama przetłumaczyć:)
Na pewno ktos poprawi:)
:)
No o to mi kochanienka chodzilo, ze tu sie sprawdza, a nie tlumaczy od poczatku:P

ps. A o ile mi wiadomo dzialalnosc gospodarcza mozna zalozyc od osiagniecia pelnoletnosci, a ja mam dopiero 16 lat:P No rocznikowo 17;)
hej,ty od działalności gospodarczej zamiast sie rozczulać mógłbyś mi pomóc
a co ci da to, ze ja to napisze za ciebie? przepiszesz ladnie do zeszytu i laski nie dostaniesz, cos poza tym? nic z tego nie wyniesiesz. a pomysl tak, jakbys sama sie pomeczyla, cos napisala... na pewno nauczylabys sie chociaz troche. nie warto zawalac jezyka na poczatku. wiem cos o tym, bo zawalilam niemiecki i teraz jade tylko na sciaganiu...

ps. ja jestem rodzaj zenski, czego po nicku nie widac:P tak na przyszłosc...
1888459 napisz to ci przetlomacze ten tekst
I tym oto sposobem szerzy się nieuctwo:P (i kto to mówi heh...)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa