Prosze o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze o przetlumaczenie tego tekstu.

Hoy he llorado. Creo que porque es la primera vez que no te he sentido en mi corazón, cerca de mí como antes te había sentido siempre, en cualquier momento. Todo ésto es debido a que soy idiota. Dios, soy un idiota tremendo. żPor qué soy tan idiota? No lo entiendo. Estoy completamente enfadado conmigo mismo. Me siento como alguien que te ha pegado, que te ha insultado, que se ha reído de tí. Soy gilipollas. Por un momento he creído que no te merezco.

O, mi pequeńa Nafta, no sé cómo has llegado a convertirte en alguien tan importante para mí, que tanto me importa. No sé si me creerás o no, pero eres la primera chica por la que hago algo como ésto. Estoy impresionado de lo que has sido capaz de hacer en mí. Y esque no puedo dejar de pensar en tí! żY eso no es amor? Pues yo creo que SÍ.

Hoy me he propuesto una cosa que también me ha sorprendido a mí mismo. Éstas palabras no las verás hasta Agosto, porque me siento asustado, pero de mí mismo, ya que con cualquier acto que haga, puedo deshacer el sueńo que llevamos forjando durante meses, y que no quiero que quede en el olvido, porque tú, Natalia Furmanek, eres lo más increíble que me ha ocurrido nunca. Hasta Agosto.
Dzis płakałem.Sądze,że dlatego ze po raz pierwszy nie czułem cie w sercu,blisko mnie jak dawniej zawsze cie czułam,w którym kolwiek momencie.Wszystko to przez to ze jestem idiotą.Boze,jestem okropnym idiotą.Dlaczego jestem takim idiotą?Nie rozumiem tego.Jestem zupełnie zły na siebie samego.Czuje sie jak ktoś kto cie pobił,kto cie obraził,to sie z ciebie śmiał.Jestem palantem.

O,moja mała Nafta,nie wiem jak przemieniłas sie w kogos tak waznego dla mnie,ze tak to mnie obchodzi.Nie wiem czy mi uwierzysz czy nie,że jestes pierwsza dziewczyną dla której robie coś takiego jak to.Jestem pod wrażeniem ,ze byłaś zdolna to we mnie zrobić.Chodzi o to ze nie moge przestać myśleć o tobie.I to nie jest miłość? Wiec ja myślę ze tak.

Dzis zaproponowali ,mi rzecz ktora zaskoczyła tez mnie samego.Tych słów nie zobaczysz do sierpnia,dlatego czuje sie wystraszony,ze czyn jaki zrobiłbym skresli sny w których(que llevamos forjando,nie wiem o co chodzi)
przez miesiąde i nie chce zeby stało sie to zapomnieniem bo to natalia furmanek jestes czym najbardziej niezwykłym co sie wydarzyło.do sierpnia
po "jestem palantem"zapomniełam napisać jeszcze jednego zdania: "Przez moment sądziłem, że na ciebie nie zasłóguje". Baj
Dzisiaj płakałem. Pewnie dlatego, że po raz pierwszy nie czułem Cię w moim sercu, blisko mnie, tak jak zawsze wcześniej Cię czułem. A wszystko przez to ,że jestem idiotą. Boże, strasznym idiotą. Nie rozumiem. Jestem wściekły na siebie. Czuje się tak jakbym Cię uderzył, naubliżał, śmiał się z Ciebie. Jestem dupkiem. Przez moment myślałem, ze nie jestem Ciebie wart.

Moja mała Natko, nie wiem jak przemieniłaś się w kogoś tak bardzo ważnego dla mnie, kto tak bardzo mnie obchodzi. Nie wiem czy mi uwierzysz, ale jesteś pierwszą dziewczyną , dla której robię cos takiego. Jestem pod wrażeniem tego czego byłaś w stanie dokonać we mnie.
Bo ja nie mogę przestać myśleć o Tobie. I to nie jest miłość? Myślę, że tak

Dzisiaj zaplanowałem sobie coś, co mnie samego zaskoczyło. Tych słów nie zobaczysz aż do sierpnia, bo jestem przestraszony, ale samego siebie, bo jeśli z czymś wyskoczę, mogę zepsuć marzenie, które budowaliśmy tyle miesięcy i nie chce aby poszło w zapomnienie. Bo Ty , Natalia Furmanek, jesteś czymś niesamowitym, co nigdy mi się nie przydarzyło.. Do sierpnia.
czesc wie ktos co to znaczy "eres gilipollas"
eres gilipollas - jesteś dupkiem!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa