tak, szpanowaniu. i nie tylko w tym poscie starasz sie pokazac swoja wyzszosc, ktora ma polegac na tym, ze ty taaaakie kontakty z hiszpania masz...
za eksperta sie nie uwazam hehe;p i wg mnie nikt nigdy nie bedzie ekspertem w 100%. a wiesz, tak z ciekawosci zapytalam hiszpana (ahh szpan;p) i ow hiszpan wlasnie powiedzial, ze moja wersja jest lepsza... coz... poza tym kto tu sie pierwszy bulwersuje? zauwaz, ze moja 1. wypowiedz w tym temacie byla calkowicie pokojowo nastawiona, a to wlasnie ty (zreszta nie pierwszy raz) wzburzylas sie, bo ktos podwazyl twoje zdanie... a kiedys gdzies napisalas, ze jak ktos widzi blad w twoich tlumaczeniach to niech spokojnie sie wypowie. i co?
a i jakbys nie zauwazyla to sa wakacje i ja bynajmniej nie mam tyyyle czasu na tlumaczenia, tymbardziej, ze jak wejde na forum to przewaznie wiekszosc juz jest przetlumaczona przez ciebie;) i powiem ci szczerze, ze cie za to cenie, bo zawsze przetlumaczysz to, o co prosza, mimo ze czasem zrobisz jakis mniej wazny blad. a ja juz taka jestem, ze lubie, jak wszystko dobrze jest;p