Proszę przetłumaczcie mi tą piosenkę...to ważne...

Temat przeniesiony do archwium.
Siente mi amor

Una historia sin tiempo
Que no tiene fin
un amor como el nuestro
no, ni nunca podra morir
Quiero ser en tu alma
un momento feliz
te amare por siempre
vivire dentro de ti

En los dias de dolor
siente mi amor
que vendra con el viento
que vendra con el sol
en los ojos de dios
lejos de ti
me veras en sue
sentiras mi besos
y oirias reir

si te sientes solo
y estas en silencio
piensa en mis caricias
y en nuestros secretos
quiero ser en tu alma
un momento feliz
te amare por siempre
vivire dentro de ti

En los dias de dolor
siente mi amor
POCZUJ MOJA MILOSC Jakas historia bez czasu ktora nie ma konca Jakas milosc jest nasza i nigdy nie bedzie mogla umrzec Chce byc w twojej duszy w chwili szczesliwej Kochac cie bede na zawsze bede zyc w tobie W dniach bolu bede czuc moja milosc ktora przybedzie z wiatrem ktora przybedzie ze sloncem w boskich oczach daleko od ciebie ME VERAS EN SUE-przykro mi ale nie mam przy sobie slownika i nie wiem tak z glowy co to znaczy poczujesz moje pocalunki i uslyszysz smiech Jesli czujesz sie samotny i jestes w ciszy Pomysl o moich pieszczotach i o naszych sekretach Chce byc w twojej duszy w szczesliwej chwili kochac cie na zawsze zyc w tobie w dniach bolu poczuj moja milosc
Nie wierze!?!?! Ktoś mi odpisał!!! :D:D:D:D
Tak bardzo Tobie dziękuję, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczyło. To jest tekst piosenki pt. "Siente mi amor" Salmy Hayek (z filmu Pewnego razu w Meksyku) Bardzo bym chciała sama przetłumaczyć sobie tą piosenkę, ale mam ograniczone możliwości jeśli chodzi o hiszpański. Znam tylko kilka podstawowych słówek i zwrotów. To wszystko. Ale już nie długo moje marzenie się spełni....zacznę studia gdzie hiszpański będzie moim obowiązkowym językiem:D Jeszcze raz dziękuję za tak szybką odpowiedź:D

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa