Dzięki Fidolciu. Ja też się przyłączam, życzę Wam tego, co najlepsze, ale przede wszystkim dużo ZDROWIA.
I wszystkim dziewczynom i chłopakom :) dużo miłości.
Banan.
Jose_PL
22 gru 2006
Skoro już nastał czas życzeń więc i ja nie chcę pozostać w tyle ;) Dołączam się do tego, co już zostało powiedziane i życzę sobie i Wam, by w naszej forumowej Rodzince, jak i Rodzinach każdego z nas wszelkie sprawy, nawet najtrudniejsze, rozwiązywały się szczęśliwie!
Buźka od Jóźka :)
BeaI
22 gru 2006
I ode mnie dla wszystkich-Wesołych Świąt!!!!!!!, oby upłynęły w jak najmilszej atmosferze, a żołądki nasze wytrzymały wszystkie te pyszności:)))
Fidolcia, dzieki za życzonka, Tobie też życzę samych dobrych momentów i wytrwalości we wszyskim co robisz.:)))
Agniecha110
22 gru 2006
I ode mnie: wszystkim Wam składam życzenia wszystkiego najlepszego, spokoju i dużo zdrowia w Nowym Roku.
Zorionak eta Urte Berri On!!
asiulek;)
22 gru 2006
i ode mnie:))
TODIITO lo mejor:)
¡Feliz Navidad! y que la alegría de las Fiestas se repitan todos los días del Año Nuevo.
i żeby na forum nie było ciętych uwag za dużo;)
i przyłączam siędo tych życzeń Fidelci o miłości zagranicznej especialmente dla tego,że ja sie zaliczam do tych dziewczyn:))) BESOS
Czego moze życzyć złośliwy inf. Fidolcia powodzenia z Polskim brataniem. Bei zeby spotkała tego właściwego bo na to zasługuje i tego abym przyszłym roku mniej z nia sie droczył. Agniecha110 zeby juz w przyszłym roku stałą sie bogatą blondynką. no i wszystkim pomyślności ,radości ni i nie bede orginalny wesołych i spokojnych świąt.P)
sensaladur
22 gru 2006
hey jestem tu nowa, ale mam nadzieje że w przyszłym roku moje wpisy bedą tylko po hiszpańsku :) Też chciałam wam życzyć wesołych, pełnych pogody ducha świąt i wystrzałowego sylwestra ;)
BeaI
22 gru 2006
inf. , nie wiem dlaczego sądzisz, że jestem samotna, dobreee:)))
A tobie zyczę, abys udoskonalił swój polski abyśmy wszyscy nie mieli wątpliowości o czym i do kogo mówisz,wesołych Świąt i samych dobrych chwil
inf.
22 gru 2006
BeaI wiesz chyba ze cie lubie i szanuje, ale jak to ze mna jest musze miec zawsze ine zdanie niż Twoje. to sie ciesze ze nie jesteś samotna.P)
Jose_PL
22 gru 2006
Nie jest samotna; jak możesz przeczytać w innych wpisach, jest w wolnym związku ze mną ;)
A my, inf., chyba raczej nie mieliśmy okazji się poznać.
BeaI
22 gru 2006
Ach, dzięki za te słowa i zgodę na wolny zwiazek, inaczej zostałabym bigamistką:))))))))
Jose_PL
22 gru 2006
To też się kłóci z moim stanem, ale czego to się nie robi aby zapewnić conajmniej wirtualną rodzinę dla "szalonego małolata" ;), który swoją drogą jakoś się dzisiaj jeszcze tu nie pojawił, a to dopiero!
Jose_PL ano nie mieliśmy jeszcze okazji sie poznac. miło jest mi ci poznac. widzisz mały słabo działa bo jeszcze mi nikogo nie znalazł.P)
Jose_PL
22 gru 2006
Ale dostrzegam zbieżność naszych myśli o włączeniu się w to forum, bo między Twoją rejestracją tutaj, a moją jest różnica tylko 4 dni :) A "małego" nie wywołuj lepiej z lasu, bo jak wpadnie to nadrobi cały dzień, hyhy (jak by to on powiedział :))
banan567
22 gru 2006
No właśnie, gdzie jest mój szalony bratanek??? Zaczynam się o niego martwić.
inf.
22 gru 2006
Jose_PL wiesz czytałem amerykanskie badania. Wynika z nich ze Polski mężczyzna jest najbardziej kreatywnym męzczyzna europy obdarzonym najwiekszym talentem jezykowym i posisiada 2 miejsce pod wzgledem IQ zaraz po niemcach. A na świecie tez dobrze wypada w rankingach. No prosze , taki prezent od tych nie lubianych amerykanów. Pozdrawiam
Jose_PL
22 gru 2006
A to mnie zdziwiłeś tymi Niemcami... Co u nich wpływa na wysokie IQ? Bo chyba nie piwo i golonka :)
inf.
22 gru 2006
Jose_PL ale to jest zaldwie jedenn punkt. Wiec chodzi o niemiecki perfekcjonizm.P)
inf.
22 gru 2006
Jose_PL a moze zansz tego pana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Gawroński_(językoznawca)
Miłej nocy życze wszystkim
Jose_PL
22 gru 2006
Nie, nie znam. A czy to jakiś Twój mądry przodek? :)
inf.
22 gru 2006
Jose_PL dla mnie był wzorem podobnie jak
http://www.wprost.com.pl/ar/?O=67858&C=57
który tez jes doskonałym poligotą . A jako ciekawostke podam ze w krwi Carlo Tagliavini tez płynie polska krew. Moge być nawet dumny z tego ze mam polska krew. Pozdrawiam
Szalony i zakręcony we własnej osobie to JA ! hyhy :D jestem jestem tatq :D pozderki
acercapo
22 gru 2006
bananq :D Nie martwij sie o mnie :D Żyję na szczęście, choc było ciężko, ale mogę pisać :D jeszcze nie umarłem :D ale kilka godzin miałem z głowy przez moja głupotę :D jak wiadomo ... ;/ dziękuję za pamięć :D
acercapo
22 gru 2006
hyhy wujq inf.'ie :D czekaj czekaj chyba mam Dla Ciebie kogoś.
acercapo
22 gru 2006
Jak dorwę ciocię Agnieche to was spykne ze sobą i wszystko zostane w rodzinie. Jestem takim wariatem, że powiesiłem sobie nasze drzewo genealogiczne na tablicy korkowej, bo czasmi mylę juz postaci hyhy :D
acercapo
22 gru 2006
Ta :D ja jestem bardzo kreatywny. Oczywiście wiem, że mówicie o mnie ! :D hyhy Uczę się kilku języków, tańczę i fotoczkuje sobie :D hyhy Nie ma to jak wytężona lewa półkula :D hyhy
acercapo
22 gru 2006
Mamusiu :D Ja nie żartuje z blondynek :D Because j'adore blondies :D hyhy :D te kileo mamciu :D Nie ma to jak mamcia ;))))))
Agniecha110
22 gru 2006
Jestem mały wodzu :)
Inf.a chcesz mi dać w prezencie? Fajniutko, tylko czy on aby ze mną wytrzyma?? Widziałeś, jak potrafię się najeżyć :]
Czekaj, czekaj, to kim ja teraz będę dla Banana? Bo już też się pogubiłam :)
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa