swieta

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 216
Mam nadzieję, że żaden upadek mi nie grozi :D Czyżbyś tatq należał do rodzinki Sporano ??? A może w inna stronę np. Bud Bundy :D lol2
Siostra mnie nie zaskoczyła tylko na mnie skoczyła :D na baranka, a ja prawie wywinałem orzełka łapiąc duuużego zajączka :D Brzmi jak opowiadanko o kurczaczkach w dniu wielkanocnego króliczka łażącego po ulicy na smyczy :D lol2 z kaczuszką :D hyhy :D (małe zuu sie zrobiło) Zaskakujący byłby koncert Ace of BaSE :D Miłe zaskoczenie, a raczej szok :D A tak na prawdę to dużo zeczy mnie zaskakuje i jha lubię zaskakiwać, dlatego pod choinke koledze kupiłem sok z zielonych bananów, bo nie wierzył, że taki jes. Nie jadł tez gyrosa, ale tego dla niego na pewno nie zrobię Bosh ! na jakiej planecie on zyje :D Musiałem wydac tyle kasy na te prezenty, ze masakra ;/ Co za świeta ;/ Na króliczku znacznie mniej trace ;/ ...
No tak, od razu widać, kto przygotowuje święta,a kto czeka na gotowe!!:))
No to właśnie niedługo zacznie sie świętowanie i zrobi sie tu cicho. Oby wszyscy miło spędzili ten czas i dostali dużo prezentów i nie dyskutowali w rodzinach(jak to bywa przy wspólnych stołach).Wesołych Świąt:))))!
BeaI: nie ma to jak jeszcze nacieszyć się leniwym porankiem nim się zniknie w kuchni ;)
Wesolutkich Swiat dla wszystkich zhiszpanczyznionych ludzi (wiuecie o co chodzi;) ) buziaki
No i jak te świeta przebiegają? U mnie leniwie i spokojnie, dzisiaj przestało padac to może w końcu jakis fajny spacerek na spalenie kaloryjek?
hej! mogłabyś przeytłumaczyć mi jedno zdanie "jest taki kawałek mnie który należy tylko do ciebie" z góry dziękuję i wesołych świąt życzę :)
hej! mogłabyś przeytłumaczyć mi jedno zdanie "jest taki kawałek mnie który należy tylko do ciebie" z góry dziękuję i wesołych świąt życzę :)
BeaI jak moga przebiegac leniwie. Otwarłas skrzynke. Tam czeka 1000 emeili miłosych o demnieP)
hehe, Twoje dość specyficzne poczucie humoru czasami wprawia mnie w dobry nastrój
Dzięki za życzenia i wzajemnie

"jest taki kawałek mnie który należy tylko do ciebie"
Hay una parte de mi que te pertenece sólo a tí
BeaI to jutro bedziesz maiła 2000 miłosnych wyznań. widzisz nie zapomialem ani gram o tej randce co mnie wykołowalas. ale sie nie podaje łatwo
uuuuu, to brzmi poważnie, albo ja mam kiepską pamięć, ja nie przypominam sobie żadnej randki, a może jest nas dwie?:))))
a to dobre ... lol2 inf. rozbija mi rodzinkę. Loedwo co żonka mu do frncuzów wypruła ... i ktoby sie spodziewał, że z WUJKA if.'a taki ogier lol
acercapo wójek inf. jest gorącokrwisty i do tego przystojny i zagadkoo egzotyczny to wiadomo ze ulegam pokusą. Ale to tak cich między nami facetami
Aj Wujku :D Noe pewnie, że goracokrwisty, jak tyle panienek na raz wyrywasz to się boję co robisz jak wpadasz do ogródka lol2 :D ach ... no pewnie przeciez tu nikt nas nie usłyszy :D hyhy Zaśpiewaj to swoim panienką:

You can try to resist
Try to hide from my kiss
But you know
But you know that you can't fight the moonlight
Deep in the dark
You'll surrender your heart
But you know
But you know that you can't fight the moonlight
No, you can't fight it
It's gonna get to your heart

Taki to mój wujek czarujący w/w :D
No... to teraz już jest jasne skąd te inf'a ataki na gorącokrwistych - żeby odwieść uwagę innych od własnych poczynań ;] Ojjj inf.. nieładnie, bardzo nieładnie ;D
Antares11 coś mi sie zdaje ze jesteś o mnie zazdrosna Pozdrawiam
inf., - a jednak jesteś uroczy :) też cię lubię ;D
pozdrawiam
Antares11 ach dziekuje. miłego dnia
wzajemnie inf :)
Ja sobie wypraszam byc nazywana panienką, inf. jak zwykle bajki opowiada:))), acercapo , a Ty nie bronisz honoru mamusi i nie wstyd Ci za ewentualne rogi tatusia?:))))
Nie wiem do konca co sobie nasz synek o nas mysli, ja przynajmniej mam zaufanie do mamuski ze wie co robi ;) Nie wiem natomiast co ona mysli o moim cnotliwym zyciu? :)
No tak, chyba po raz pierwszy zwracasz się do mnie bezpośrednio:)))), przyszedł acercapo i zrobił paz na forum:))))
Jako mamusia to Ci powiem, ze nie zawsze wiem co robię, ale się staram być grzeczna, a na Twój temat to nie mam bladego pojęcia, ale zawsze to możemy naprawić, jakoże przypadł nam w życiu taki bachorek jak acercapo, którego dawno zresztą nie widziałam i mam tylko nadzieję, że uniego wszystko o.k.:)
Poważnie pierwszy raz? To i tak nie wyszło bezpośrednio bo zwróciłem się per "mamuśka" :) ale to wszystko wynika z tego, że jestem cichy i pokornego serca i nie śmiem się spoufalać z, jakby nie było, pierwszą damą na forum ;)
Co do mnie to może i lepiej że spowija mnie otoczka tajemniczości tudzież "bladego pojęcia" ;)
Acercapo na pewno gdzieś tu czuwa jak duszek-figluszek i za niedługo pewnie da znać o sobie. Będą z niego ludzie, wszak niedaleko pada jabłko od jabłoni :)
Ludzie, dajta spokój z tą pierwszą damą i innymi rzeczami tego typu, to bez sensu.Pozdrowionka dla wszystkich i miłego dnia:))))
Jose_PL czytałem dzisiaj ze chinczycy interesuja sie gospodarkami gorocokrwistych ze wzgledu na ich lenistwo intelektualne. Juz zaczynam sie bac o moich wspóbraci hihi
iHola!Dzisiaj w Hiszpanii i in. krajach hiszpańskojęzycznych obchodzony jest Prima Aprilis.Własnie wybieram się do mojej kolezanki Hiszpanki i chciałabym ja wkręcić a na końcu powiedzieć "Prima Aprilis!".Zrozmie czy u nich mówi sie jakos inaczej?Prosze o szybka odp! Saludos!
Panienka - źle; dama - źle... no to zostaje chyba tylko... mamuśka :P
mówi sie" inocentes, inocentes"!!!!:))))

No właśnie, a my tu tacy wszyscy hiszpańscy i tacy poważni i nikt kawałów nie robi
A może po prostu Bea, co Jose?:))))
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 216

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia