swieta

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 216
No fakt mamciu, ale plama ;/ jak mamusia to w końcu nie panienka ;/ Ale żem odwalił :D Ale to się ciesz, że Cię podrywają :D masz mamciu powodzenie :D A Ty wujku inf.ie uważaj, bo jak Ci mój tatq z piąstki pociagnie to będzie lol. Och ... przepraszam :D tata niepublicznie zabronił mi używania 'a i hyhy :( I ja się tak nie bawię ;p hyhy ;p
Wchodzi brunetka do sklepu i pyta się:
- Co to jest, takie duże i czerwone?
- Jabłka, proszę pani - odpowiada uprzejmie sprzedawca.
- To poproszę kilogram i każde oddzielnie zapakować.
Sprzedawca pakuje jabłka.
- A co to jest, takie kudłate i brązowe? - pyta brunetka.
- To jest kiwi.
- Aha, to poproszę kilo i każde oddzielnie zapakować.
Sprzedawca jest trochę sfrustrowany, ale pakuje...
- Proszę pana, a co to takie małe i czarne?
- Mak, ale cholera nie jest do sprzedania.

Brunetka pyta się na ulicy:
- Przepraszam, która jest godzina?
- Za piętnaście siódma - odpowiada zagadnięty mężczyzna. Na to brunetka:
- Ja się nie pytam, która będzie za piętnaście minut tylko która jest teraz, baranie!!!
acercapo z tymi dowcipami to trochę nie trafiłeś. W stosunku do dziewczyn trzeba stosować biały podryw. czarny zostawmy lenią)
inf., czy możesz rozwinąć temat białego podrywu? Pytam z czystej ciekawości - widzę, że jesteś ekspertem :)
pozdrawiam
Antares11 no jesteśmy w fazie rokowań z hiszpanamii. Ma nie przypominać włoskiego. Bo naprawde nam współczuli ze najwiecej Polek pada ofiara stylu włoskiego na świecie w przeliczeniu na mieszkańca. Pewnie jeszcze peruwiańczyków dopuścimy. Miłej nocy
OK, Bea, a powiedz mi jedną rzecz, bo ciekawość mnie zżera, czy ten nick "BeaI" pochodzi od imienia, a więc masz na imię Beata? a może Beatrycze? :) No a to "I" to jak nic wskazuje na pierwszą damę - Jej Forumowa Wysokość Beatrycze I :))
inf., interesująca sprawa :) nadaje się niemal na temat pracy habilitacyjnej ;].
Umieram z ciekawości odnośnie szczegółów tych rokowań... albo może jeszcze nie umrę, by się nacieszyć tym śniegiem, który oto właśnie nas od pół godziny pięknie zasypuje :)))))
Niemniej jednak - pozostaję ciekawa.
Pozdrawiam
Antares11 bo hiszpanie tez ludzie i dosliśmy do porozumienia ze nie wolno robic z Polek kur domowych bo staja sie celem łatwym Włochówi i tym podobnych egrzemplarzy
inf.,no dobrze, to już działania na dalszą metę - a co z tym tajemniczo brzmiącym terminem "biały podryw"? :D
pozdrawiam

p.s. mnie się póki co wróciło jedynie z "białego szaleństwa" zamiast "białego podrywu", bo w dalszym ciągu nie wiem co to takiego :/
Antares11 to juz bedzie nasz meska polska specjalność. Tajemnica
inf., a więc jak widzę w tym względzie równouprawnienia nie będzie :(
czyli pozostaje mi tylko "białe szaleństwo" ehh...injustice...
Tak, Bea pochodzi od Beaty, a I po prostu od tego, że juz na tym forum była jakas Bea a ja jestem I dla mozliwości zarejestrowania, ot, takie prozaiczne rzeczy:))), a wysokością nigdy nie byłam, bom z normalnej rodzinki:)))
inf, Antares jest kobietką i nie wiem czy będzie się solidaryzowała z facetami:)))
BeaI jak tam kiedy znowu mnie wykwasz z randką. P)
z uporem maniaka mówisz o czymś, o czym ja nie mam pojęcia,a może naprawdę jest nas dwie?:)
To jest pewnie element tego "białego podrywu"... :P
Nie wiem jaki to podryw, inf, ostrzega wszystkich przed wszystkimi a tak właściwie to mam wrażenie, ze sam podrywa bez umiaru:))), jego część latynoska bierze nad nim górę, no cóż, czym skorupka za młodu.....:)
A tak w ogóle, to był wątek świąteczny, może tak teraz przedłużymy go w sylwestrowy?:))))
Jose_PL Francuski biorą nas Polaków za zbyt szarmackich wiec trzeba pozycyc troche od tych latynosów radości życia.P
dla młodego od wójka inf. http://www.jakpodrywac.info/ prezent na sylwestra
inf.,
...i jeszcze nieco spontaniczności pożyczyć ... no i koniecznie umieścić datę ważności tych cech w widocznym miejscu ;)
pozdrawiam ;]
tak spontaniczności a nie sieganie po butek z alkoholem.
...a co do daty ważności, to przedział czasu od 1 tygodnia do 2 miesięcy ;)

inf., jako ciotka Młodego będę oponować - czyżbyś chciał, żeby się wychował na kolejnego manipulanta?

pozdrawiam
Antares11 młody ma nie iść w ślady wójcia i czasem nie zostać gorącokrwistym
Młody ma tu tak wiele różnych osób że sam chyba zadecyduje i wybierze z kogo chce brać przykład... a może z każdego to, co najlepsze? :)
inf., chodziło mi o tego linka ;D ładny podręcznik manipulacji :))
pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

p.s. ...a jednak dużo się nie pomyliłam... ;]
Antares11 wiesz mnie dzisiaj zirytował widok młodzutkiej polki z starym oblesnym włochem .ble nie mam chumoru pisać ze moje młode rodaczki tak sie dają łatwo łapać.Pozdrawiam
inf, wystarczy stary, obleśny, względnie nadziany Polak ;) to chyba tak nie do końca kwestia Włocha ;) Pozdrawiam zniesmaczonego kolegę, mając nadzieję, że humor już powrócił
Antares11 no masz racje wśrod Polakow jest tez dużo pijawek. P)
inf., coś ostatnio podejrzanie często się ze sobą zgadzamy ;) chyba będzie trzeba coś z tym zrobić ;D ;P
po hiszpańsku to umiem póki co powiedzieć hola :) ale ostatnio tu jest weselej niż na wł.ang SAMYCH CUDOWNOŚCI W NOWYM ROKU
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 216

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia