ESKK - Hiszpański dla początkujących - polecam!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Polecam kurs języka hiszpańskiego z eskk na moim chomiku :-)
Sama uczę się w tej szkole od niedawna i naprawdę już widzę efekty. Nie ukrywam, że trzeba dużo samozaparcia, ale polecam :-)

Oto link do folderu:
http://chomikuj.pl/malgosiek1986/Hiszpa*c5*84ski/ESKK+-+Hiszpa*c5*84ski+dla+pocz*c4*85tkuj*c4*85cych\

Na razie jest połowa kursu ale sukcesywnie będę skanować i wrzucać nowe lekcje.
a wogole polecasz kupic ten kurs?
Kurs ogólnie nie wychodzi za tanio (ponad 1000 zł) ale jak Cię stać to polecam naprawdę :-) Ja nie żauję.
Choć przyznam, że czasem trudno się zmotywować :-(
Ale po przerobieniu 4 lekcji (czyli dwóch zeszytów) naprawdę widziałam efekty)!!!
Hasło do powyższego folderu to malgosiek1986
Fakt-kurs wygląda nieźle.Mała uwaga-publikując coś takiego na forum łamiesz i to poważnie prawo autorskie. Jeśli masz prawo do używania kursu to możesz go udostępniać na użytek prywatny ale znajomym a nie publicznie nieznanym ci osobom.Więc jeśli nie chcesz mieć problemów prawnych radzę np. stworzyć listę mailingową zainteresowanych, z którymi się zaznajomisz , więc nie będzie zarzutu publicznego rozpowszechniania obcym ci osobom i dopiero potem, prywatnie udostępniać im link i hasło do swojego chomika.Piszę bo wykrywalność przestępstw wynikających z łamania prawa autorskiego będzie się zwiększać choć narazie wydaje się niska,w internecie nic nie ginie i taki pozornie niegroźny wybryk może znaleźć swoje konsekwencje w sądzie nawet po kilku-kilkunastu latach, jeśli nie chcesz mieć w przyszłości problemów polecam peer to mail jeśli już coś-czyli najpierw lista wąskiego grona zaufanych ludzi a potem dzielenie się zasobami a najlepiej poczytaj sobie na www.sejm.gov.pl ustawę o prawie autorskim i o tzw. dozwolonym użytku prywatnym.
Bo dla indywidualnej osoby kary za łamanie prawa autorskiego są bardzo wysokie.A ścigane jest przede wszystkim nie nielegalne korzystanie ale w pierwszym rzędzie nieuprawnione udostępnianie publiczne utworów chronionych prawem autorskim.Wiem,że smędzę ale wierz mi-w dobrej wierze.Takim postem może sobie napytać kłopotów na przyszłość.A przecież można stworzyć nieformalną grupkę uczącą się z tego kursu, traktować to jako grupkę znajomych i to, pod warunkiem,ze poznasz trochę te osoby już jest dozwolony użytek prywatny.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa