Język Hiszpański w Bydgoszczy

Temat przeniesiony do archwium.
Hola a todos!
Czy ktoś z Was uczy się w Kolegium Jezyka Hiszpańskiego w Bydgoszczy?Zamierzam tam zdawać, ale nie wiem jaki tam jest pozim. Pozdrawiam wszystkich miłośników español
Hej ja też się zastanawiam nad tym Kolegium tylko mankamentem jest dla mnie brak klimatu studenckiego w Bydgoszczy...
Hej!Jednak tam na jednym roku studiuje tylko 20 osób i myśle, ze to na plus, poza tym Kolegium jest w samym prawie centrum, a wiec blisko do fajnych knajpek i w ogóle. Teraz we wrześniu będzie dodatkowy nabór i przyjmą 5 osób. Muszę koniecznie powalczyć. Papiery się składa bodajże do 20 sierpnia. Dowiedziałam się, że To Kolegium trzyma poziom. Jak kończysz to masz tytuł licencjata UW i możesz w Warszawce kontynuować magisterium. Chyba będzie ok. Pozdrawiam.
Hola! Czy ktoś wie jakie są zasady rekrutacji do tego Kolegium w Bydgoszczy do sekcji oczywiście hiszpańskiej na rok 2005/2006, bo na oficjalnej stronie mają chyba jakieś duże zacofanie!! Na wszystkich innych uczelniach takie informacje już widnieją!!!
może ktoś wie jak drogie jest zycie w Bydgoszczy. Mam na myśli np. miesieczne przeżycie??
zależy co masz na myśli. ale ja jestem z bydgoszczy to jak masz pytania to zadawaj:D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Inne