Ile punktów (procent) trzeba było mieć z polskiego i angielskiego (lub innego języka), żeby dostać się na folologię hiszpańską na Uniwersytet Jagielloński. Błagam o odpowiedź...
powiedz mi kto to moze wiedziec? przeciez to zalezy od tego ile osob bedzie startowalo i jaki będze poziom tych osób i jaki będzie średni poziom matur w ogole-za bardzo niecierpliwa jesteś :)
mossia
14 sty 2006
No w sumie niecierpliwa ;) Ale ja pytam, jak BYŁO, a nie jak będzie. Zawsze to trochę porównywalne. Ale dzięki za reakcję :) Pozdrawiam :)
mossia
14 sty 2006
Na FI-lologię, oczywiście, a nie na "folologię", choć na "folologię" pewnie łatwiej byłoby się dostać ;)
culo
14 sty 2006
szczegolnie, jak sie zdubluje pierwsze 'l' ;)
[konto usunięte]
15 sty 2006
jejej, dobreo to:)
[konto usunięte]
23 sty 2006
No właśnie! Są tu jacyś studenci 1. toku iberystyki UJ? Ile punktów (na ile) mieliście przy rekrutacji? Słyszałam, że było 8 osób na miejsce, jakby mniej niż w latach poprzednich. ODPISUJCIE! Juz prawie luty, a ja nie wiem, gdzie w ogóle, ma sens składać... Pozdroffka :)
[konto usunięte]
23 sty 2006
No i jak tam w ogóle te studia wyglądają? Warto się męczyć z tymi ośmioma osobami na miejsce? Odpowiadajcie studenci !!!
[konto usunięte]
24 sty 2006
no ale tu się pyta o zeszły rok, nie? Zawsze jest jakieś porównanie...
[konto usunięte]
25 sty 2006
Jakie perspektywy zawodowe?
mossia
25 sty 2006
Ludzie, ludkowie, odpowiadajcież no, bo się zapłaczę ;) Ja tu życiowe decyzje podejmuję, a wy nic? ;) Prosze, tylko orientacyjne cyferki. I kilka refleksji na temat, jak wam tam jest.
mossia
02 lut 2006
No kochani, nie ma nikt nic dododania? :) Nie mozliwe... Por favor...
[konto usunięte]
08 lut 2006
Moze sprobuj zadac to pytanie na forum "studia" na gazeta.pl albo poszukaj forum studentow UJ
Nic z rego niestety.. ;) Na tym forum UJ to chyba prawie nikt nie bywa. Na forum studenckim spotkalam tylko osoby z podobnym dylematem, ale nikogo z rozwiąznaiem dylamatu ;) Tym nie mniej dziękuję za pomoc i za zainteresowanie :))) I ponawiam apel do "tutejszych" forumowiczów-dobrze-poinformowanych. Pozdrawiam :)