loty to chyba teraz z polski z centralwings albo z berlina easyjet... nie wiem z ktorego miasta jestes i jak by bylo ci wygodniej.
jezeli chcesz kurs na wakacje to na tej stronie sa cursos de verano... sa 2 rodzaje de verano i intensivo roznia sie tylko jedna godzina no i znacznie cena....
jak zalatwiac... ja pojechalam tam 2, 3 dni wczesniej i sie zapisalam.. niektorzy placa wczesniej 20 procent zeby sie upewnic ze miejsce beda mieli ale zazwyczaj nie ma z tym problemu... kase wplacasz na konto bankowe juz na miejscu..
jezeli chcesz uzyskac informacji w jezyku angielski to zadzwon pod numer podany na stronie jakos po 15.... nie wiem jak w tym tygodniu ale Juan Luis powinien byc po 15.....
zajecia..... konwersacja.. nie wiem jak na poziomie podstawowym ale moge ci powiedziec jak to u mnie na C wygladalo.. zazwyczaj profesor ( do ktorego/ktorej zwracasz sie po imieniu) przygotowuje jakis tekst i pozniej sie gada na ten temat... w grupie A pewnie sa rzeczy typu opisz swoj pokoj.. i cos w tym stylu..
gramatyka to juz zalezy od poziomu ale tlumacza bardzo dobrze...
z mieszkaniem moze byc troszke ciezej jezeli nie znasz jezyka.. w tej szkole sa ogloszenia a w sekretariacie mozesz uzyskac cala liste ludzi ktorzy wynajmuja...
aha zebys nie myslal ze to jakas podpucha.. to sa kursy na Uniwerku z Malagi.. sama szkola miesci sie na szczescie w samej maladze nie na campusie uniwersyteckim.. ale certyfikat masz z uniwerku...
jak chcesz moge podac ci mejla do goscia ktory tam jest i byl na poziomie A, mozesz sie tez go zapytac o pomoc z poszukaniem pokoju lub mieszkania..
Ma na imie Maciek, jest z Poznania.... mejl [email] powiedz ze dostales mejla od ewy...
powodzenia i pisz pisz.. ja nie mam nic przeciwko:)
jakby co moj mejl [email]