IBERYSTYKA NA UW -WYNIKI Z MATURY

Temat przeniesiony do archwium.
HEJ KTO SIE WYBIERA NA IBERYSTYKE NA UW W TYM ROKU.WPISUJCIE SWOJE WYNIKI JA MIAŁAM 98 Z PODSTAWY I 83 Z ROZSZERZENIA.JAK MYSLICIE MAM SZANSE SIE TAM DOSTAĆ?
hej, no niby ja sie tam wybieram tylko nie za bardzo wiem czy ma to jakikolwiek sens majac 92 i 67 z ang :(:( mam nadzieje ze chociaz na te wieczorowe sie uda ... smutno mi :(:(
ja tez skladam na uw chociaz uwazam ze nie mam wlasciwie zadnych szans. moje wyniki: 94 podst i 82 rozsz
ja mam 100 podst 90 rozsz i na dzienne też nie licze, a na wieczorowe nie mam zamiaru isc, nie oplaca sie placic za takie studia.
Po co w ogole startujecie na ibero z takimi "slabymi" wynikami ???
Hej możecie mnie oświecic w związku z tą Iberystyką?? Mianowicie jeżeli można tam sie dostać przykładowo z angielksim czy innym językiem to język hiszpański jest od podstaw??? Czy trzeba wcześniej uczyć się z hiszpana?? Pozdrówka i proszę o pomoc
ja nie mowie ze to sa slabe wyniki tylko konkurencja na uw jest ogromna. a skladam bo zalowalabym gdyby okazalo sie ze mialam szanse sie dsotac ale nawet nie probowalam.
podst 99
rozsz 95
Hej! Więc jak to jest?? Hiszpański jest od podstaw na Iberystyce???
czy za kilka lat będzie trzeba zdawać hiszpański na maturze aby dostac się na iberystykę? Naprawde bardzo mnie to ciekawi i proszę o szybką odpowiedź
hello nie tylko ty masz takie wyniki ja mam 88 i 76 i i tak staruje. buziaki
jest od podstaw:D

pozdrawiam jijiji :)
do izka: Watpie, uczelnie straca za duzo kasy, ktora zarabiaja podczas rekrutacji, poza tym na iberystyce wszedzie jest nauka jezyka od podstaw (i kontynuacja).
Temat przeniesiony do archwium.