Do wszystkich chętnych na fil. hiszp. na AP!

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
W tym planie są 2 gr PNJH i obie mają tyle godzin w tygodniu, ile powinna mieć grupa początkująca. Czy zrobią nam ten test i utworzą grupę zaawansowaną o mniejszej ilości PNJH w tygodniu???
Sorry, teraz sobie to dobrze policzyłam. Grupa I ma 9 razy w tyg PNJH, a grupa II aż 11 razy. Ale 9 to i tak troche dużo jak na grupę zaawansowaną!
No tak, ja miałam tylko 4 razy po 1.5h chyba.
Ale - z tego, co mi się teraz przypomniało, że nam o tym wspominano ;) -
to od Waszego roku jest jakaś zmiana programu.
Że na 1. i 2. roku macie bardzo intensywnie zajęcia z PNJH,
a potem na 3. roku już wcale, tylko już w zastosowaniu np. w tłumaczenich itp.
No i dołozyli wam łacinę :)
Której nam wciąż brak :>
Nie żebym bardzo chciała, ale wiem, że potem na SUM moga robić z tym problem.
Pozdrawiam otra vez!
Zapewne zrobią test,
ale w zeszłym roku był on raczej tylko taki orientacyjny.
Osób z jakąkolwiek znajomością hsizpańskiego było mało
i wszystkie trafiły do grupy zaawansowanej.
W pocżatkującej byli naprawdę tylko totalni "principiantes".
To niedobrze, że zmienili plan studiów :/ Tak dużo PNJH strasznie mi nie pasuje!
A łacina mi nie przeszkadza :)
Pozdrawiam :)
Hola a todos:) Taka duża ilość godzin w tygodniu mnie również jest bardzo nie na rękę:( no bo cięzkoo będzie kombinować z dwoma kierunkami. Co do grupy zaawansowanej to takowa napewno musi powstać bo przecież byłoby to niesprawiedliwe dla tych którzy już podstawy hiszpańskiego znają. A co do łaciny to ja bym sie tak nie cieszył (miałem w liceum więc wiem co mówię).
Un abrazo
Ty też będziesz łączył 2 kierunki?
Na czym jeszcze jesteś?
Mi tyle godzin strasznie pomieszało plany!
Nie wiesz może, czy jest szansa na przepisanie niektórych ocen z drugiej uczelni?
Ja też miałam łacinę w liceum, i to całkiem sporo. Mam nadziję, że dużo jeszcze pamiętam...
Cześć. Ja jestem na chemii:) więc raczej mi żadnych przedmiotów nie przepiszą chyba że WF (hihi). A jeżeli chodzi o łacinę to jest mi ona bardzo nie na rękę bo akurat tego jednego przedmiotu nie mam już jak wcisnąć w swój plan:( Zastanawiam się teraz czy nie byłoby możliwości chodzenia na łacinę z innymi grupami np. studenci historii (ich godziny odpowiadają mi doskonale). 3maj się i do zobaczenia jutro
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie