Była 23, ale na UJ składała na kilka innych kierunków. nie iberystyke;)
Evelineee
10 lip 2007
Iwiona mam wrażenie,ze ten temat to tylko my;p Moze łatwiej by bylo na gg??;)
^^mmm^^
11 lip 2007
Co na UMCS brano pod uwagę i jaki był próg? :)
Evelineee
11 lip 2007
Pod uwage był brany polski rozszerzony i język obcy też rozszerzony.W tym roku, o ile dobrze pamiętam próg wynosił 317/400 pkt.
^^mmm^^
11 lip 2007
To się mnoży razy dwa czy coś? ;)
Bo polski 100, obcy 100... skąd pula 400 punktów?
iwiona
11 lip 2007
z nieba;)
a tak serio to liczą podstawę + rozszerzenie z obydwu przedmiotów, 1%= 1 punkt
a ty też składałaś papiery czy tylko tak z ciekawości pytasz?:)
iwiona
11 lip 2007
tak, próg byl 317;) bylam tam dzis:) te 2 panie z 417 powiedziały mi że być może utworzą jeszcze jedną grupę na iberystyce w tym roku:)
Evelineee
11 lip 2007
Aha, dzisiaj dowiedziałam sie,ze jak sie uda to zwiększą liczbe miejsc;););)
Evelineee
11 lip 2007
Iwiona, jeszcze jedną grupę tzn.?? Bo sie nie orientuje;p To teraz, jak jest 36 miejsc to byłyby jakby dwie grupy?
cosmic735i
11 lip 2007
nie ma to jak być 38 na liście:] no ale gorzej ma osoba 37:P Jeśli jestem rezerwowa to mam jakoś potwierdzić chęc bycia braną pod uwagę przy drugiej rekrutacji czy po prostu czekac, ktoś wie jak to dokładnie się odbywa? Sobie i wam życze powodzenia;):*
iwiona
11 lip 2007
no widzisz wpisałysmy się w jednym czasie o tym samym:) 36 osob to 2 grupy beda, a planują jeszcze powiększyć o kolejne 18 osób tak, żeby była trzecia grupa:) ytylko czekają na pozytywną odpowiedź władz uczelni:)
cosmic, zadzwonią do ciebie, nie trzeba żadnych odwołan
Evelineee
11 lip 2007
"wlasnie tak" to było do mnie??
A ,i jak to zadzwonią???? Ja nic o tym nie słyszałam...
Gorsze jest bycie 49 na liscie:/
iwiona
11 lip 2007
tak to bylo do ciebie;] no nie wiem czy zadzownia ale napewno sie skontaktuja;) moze sie zle wyrazilam;]
gorsze jest byc 73 na liscie;p
cosmic735i
11 lip 2007
dzięki za info, ja tam czuję że my się wszystkie na tym umcsie spotkamy...:P A jak wasza znajomość hiszpańskiego?:D
Evelineee
11 lip 2007
Z tego co ja wiem to informacje będa po prostu na koncie IRK;)
Ja dalej mam nadzieje,ze mi sie uda dostać na iberystyke;) Dlatego jakby ktos chciał pogadać to [gg] ;);)
Evelineee
11 lip 2007
cosmic735i>> przynajmniej mozesz być prawie pewna,ze sie dostaniesz;) Gratulacje!!:*
cosmic735i
12 lip 2007
dziękuję bardzo Ewelinko:):* Ciekawe teraz jak we Wrocławiu...kandydaci na profil z francuskim mają juz wyniki, my jeszcze nie:( Męczą człowieka, denerwują, ciężkie jest życie (prawie) studenta:P
Evelineee
12 lip 2007
Nie ma za co;) Obyś miała rację,ze sie wszystkie spotkamy na UMCS;);) Co do znajomosci hiszpańskiego to żadna, bo sie jeszcze w oógle nie uczyłam...A jak tam u Ciebie?
cosmic735i
12 lip 2007
no u mnie sytuacja przedstawia się identycznie:P
iwiona
12 lip 2007
nie martwcie sie dziewczyny:) na pewno dacie radę:) dopiero od 2 roku część zajęć jest prowadzona po hiszp;)
cosmic735i
13 lip 2007
rzeczywiście, dzwonią:P dostałam telefon od szokująco miłej pani:> że zrezygnowało dwie osoby i zaprasza (bardzo i serdecznie!;) do złożenia dokumentów do 21. Teraz trzymam kciuki za was:)
Troszke mnie tu nie było... Ja też gratuluje!!;);) Ale bym chciała,zebyśmy sie sie spotkały w pazdzierniku;)
A tak apropo, skad oni wiedzą,ze sie zwoliły miejsca skoro każdy ma czas na złożenie dokumentów do 21??
iwiona
19 lip 2007
może ktoś zadzwonił albo osobiście powiedział że rezygnuje;)
Evelineee
19 lip 2007
To czekam dalej, mam naszieje,ze w niedziele bedzie już coś wiadomo...
A jak tam wam poszło na innych kierunkach??;)
cosmic735i >> decydujesz sie ostatecznie na iberystyke?;)
Evelineee
20 lip 2007
Aha, i takie pytanko: na UMCSie od tego roku nie ma francuskiego??;)
cosmic735i
21 lip 2007
też mi sie wydaje że ktoś powiedział im że rezygnuje, w każdym razie wg moich obliczeń takich osób bylo 15:) A zdecydowana jestem w 100%, nawet (jako chyba druga z roku z iberystyki) już złożyłam papiery, a jak wasze plany mieszkaniowe? moje gg to 1711253 więc jakby ktoś byl chętny do pogadania to ja z przyjemnością;)