Filologia Hiszpańska UŁ

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |
Hola amigos/amigas!

Quien va a estudiar filologia espanola en UŁ 2009? en grupo de avanzado por supuesto;)

Me llamo Maya y quiero conocer estudiantes quien van a ser en mi grupo. Tal vez podríamos hacer un reunion?

saludos! ;)
pues Yo :) soy una de las 15 personas :D
ale super i teraz sobie bede zgadywać jak masz na imie :D dzieki :P:D
a może jest też ktoś z grupy niezaawansowanej?:)
Nazywam się Zosia :) kompletnie nie wpadłam na pomysł by napisać moje imię w poprzednim poście :D
Słuchaj, wiesz może kiedy mamy rozpoczęcie? :)
Miło Cie poznac Zosiu:) a tak w ogole to :D nie wiem w koncu kiedy mamy...jak mamy jakieś zapisy 6/7 października dopiero...mam nadzieje że nie 1 !!! bo się dopiero wprowadzam do Łodzi wtedy :D
Oo prosze koleżanka z niezaawansowanej ^ ^ i tak jesteś tu miło widziana i na wydziale ;) napisz może temat i ktos niebawem się odezwie ;)
Tigresse, jaka aktywna działaczka :D
Písese Daniel xD
Myślę, że nie ma sensu zakładać nowego wątku bo ten zatytułowany jest ogólnie jako filologia hiszpańska i zajrzą tutaj studenci zarówno z zaawansowanej jak i z niezaawansowanej, bynajmniej mam taką nadzieję:)
Miło mi również Ciebie poznać :)
Ja do Łodzi wybieram się dopiero 5ego - chyba, że okaże się, że mamy wcześniej zajęcia - oby nie.
Na stronie wydziału nic nie ma, ani planu, ani informacji o rozpoczęciu zajęć...
Organizacja dramatyczna...
UWAGA :) zadzwoniłam do dziekanatu i co się okazało? :) Zajęcia są dopiero po tym całym zapisaniu się - czyli po dniach 6-7 października!
Dość późno zaczynamy rok akademicki.
cześć wszystkim :D również wybieram się do grupy zaawansowanej, Mayę miałam już okazję poznać internetowo ale jestem jak najbardziej za zorganizowaniem spotkania dla filologi hiszpańskiej!! przecież między inauguracją (7paż) a pierwszymi zajęciami (9paż) jest wolny dzień, nie opłaca sie wracać do domu jak ktoś jest spoza lublina a myślę że osobom z łodzi ten pomysł też się spodoba :D swoją drogą, miło że mamy dłuższe wakacje :D
Dłuższe?:D ja mam już dosyc. Ale czym bliżej studiów tym bardziej zaczynam sie denerwować aj. To jak? np 5 lub 6 możemy sie spotkać żeby było raźniej jak pójdziemy na inaugurację później? :)
jestem za! prawdopodobnie już od 5go będe w Łodzi, teraz tylko trzeba ustalić konkrety i pytanie: jak powiadomić ludzi??
ja też chyba 5ego będę w Łodzi :) - eeej, ja nie znam w ogóle Łodzi, więc jak miałybyśmy się gdzieś spotkać to niech będzie to gdzieś gdzie łatwo dotrzeć :P
Hmm proponuje Galerie Łódzką, jest niedaleko naszego wydziału ;)
Kurcze jak narazie jest nas 3...
nie jest źle! zostawię wiadomość na forum n-k i może ktoś przeczyta. A jak nie to miło będzie spotkać się też w trójkę! :-) to poniedziałek 5 pażdziernika pod galerią łódzką? (czy to ta obok hotelu campanille?) Powiedzmy o 16? :)
nawet nie wiem gdzie to :P ale się dowiem :)
yyy nie jestem pewna czy przy hotelu ale jest na bloku wielk reklama z blondynką to gdzieś tam :D ok to o 16 ! ja 1 wyjeżdżam i nie wiem kiedy bede miała internet wiec jak cos to prosze o kontakt telefoniczny! orange 518-981-308 lub ere 662-497-789. Do zobaczenia i usłyszenia ! beeesos ;*
a i najlepsze jest to że nie mamy planu a od dzisiaj są zapisy na wf -,- i jak nie bedzie miejsca na moja dyscyplinę to zostan nam najgorsze -,- czyli zwykły wf....
nie bój się, na wf jest naprawde jeszcze sporo miejsc! na Yogę są tylko dwa terminy ale narazie mało ludzi(chyba jak narazie termin nam nei pasuje bo są poniedziałki i środy...) Najwięcej zapisało sie na siłownię. :-) numer zapisałam, do zobaczenia niedługo! :) :)
aaaa coraz mniej miejsc na yoge są ;( poniedziałek 7;30-9 brr..
hej hej :) ja jestem z Łodzi :) rzeczywiście można umówić się na jakąś integracje :) ej powiedzcie mi jak to jest z tymi dowodmai wplaty, trezba je okazac 6 i7 pazdziernika czyli w sumie w dniach zapisow, tak ? zakrecone to wszytsko ;/ ma no joge nie ma juz miejsc :(
Ja dowód wpłaty wysłałam emailem do dziekana ale na wszelki wypadek wezme żeby pokazać przy zapisach. A co do yogi, to teeeeż ubolewam bo chciałam sie zapisać..jak narazie na zapisałam sie na siłownie -,-
cześć:] ja zapłaciłam już dawno przelewem, ale myśle że przy tych zapisach będą chcieli jakiś dowód zapłaty czy coś. nei wiem czy można płacić przy zapisach bo byl jakiś termin, nie orientuje sie jaki. denerwuje mnie organizacja, w środe trzeba być bo zapisy i ta inauguracja, czwartek jest wolny a w piątek teoretycznie są zajęcia ale też nie wiadomo w jakich godzinach bo nei ma planu, wrrr :/ a tak siedziałabym jeszcze tydzień w swoim mieście z przyjaciółmi :/
w decyzji o przyjeciu na studia "dowod wplaty 21zl za indeks i legitymacje nalezy dostarczyc do dziekanatu.... w dniach 6 i 7 pazdziernika..... "
a organizacja rzeczywiscie masakryczna, ja zapisalam sie na basen, ale jak dla mnie te zapisy sa bez sensu skoro bo nie mamy jeszcze planu ;/
aaa wlasnie jeszcze jedno pytanie ? wgrywaliscie swoje zdjecia ? ja nie wgralam, zreszta tam hest napisane, ze mozna, a nie ze trzeba... ?
no ta organizacja jest beznadziejna. i oczywiście Ci ktorzy nie mają planu są poszkodzeni :/ taa ciekawe kiedy zacziemy może pod koniec paźdiernika hyhy:D

a co do zdjęcia ja nie wgrywałam samo sie jakos wgrało :D a drukujecie to podanie?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |

« 

Studia językowe