ale super i teraz sobie bede zgadywać jak masz na imie :D dzieki :P:D
monisiaczeq1
21 wrz 2009
a może jest też ktoś z grupy niezaawansowanej?:)
aby89
21 wrz 2009
Nazywam się Zosia :) kompletnie nie wpadłam na pomysł by napisać moje imię w poprzednim poście :D
Słuchaj, wiesz może kiedy mamy rozpoczęcie? :)
Tigresse18
21 wrz 2009
Miło Cie poznac Zosiu:) a tak w ogole to :D nie wiem w koncu kiedy mamy...jak mamy jakieś zapisy 6/7 października dopiero...mam nadzieje że nie 1 !!! bo się dopiero wprowadzam do Łodzi wtedy :D
Tigresse18
21 wrz 2009
Oo prosze koleżanka z niezaawansowanej ^ ^ i tak jesteś tu miło widziana i na wydziale ;) napisz może temat i ktos niebawem się odezwie ;)
Danybitch
21 wrz 2009
Tigresse, jaka aktywna działaczka :D
Tigresse18
21 wrz 2009
Písese Daniel xD
monisiaczeq1
21 wrz 2009
Myślę, że nie ma sensu zakładać nowego wątku bo ten zatytułowany jest ogólnie jako filologia hiszpańska i zajrzą tutaj studenci zarówno z zaawansowanej jak i z niezaawansowanej, bynajmniej mam taką nadzieję:)
aby89
21 wrz 2009
Miło mi również Ciebie poznać :)
Ja do Łodzi wybieram się dopiero 5ego - chyba, że okaże się, że mamy wcześniej zajęcia - oby nie.
Na stronie wydziału nic nie ma, ani planu, ani informacji o rozpoczęciu zajęć...
Organizacja dramatyczna...
aby89
25 wrz 2009
UWAGA :) zadzwoniłam do dziekanatu i co się okazało? :) Zajęcia są dopiero po tym całym zapisaniu się - czyli po dniach 6-7 października!
Dość późno zaczynamy rok akademicki.
cześć wszystkim :D również wybieram się do grupy zaawansowanej, Mayę miałam już okazję poznać internetowo ale jestem jak najbardziej za zorganizowaniem spotkania dla filologi hiszpańskiej!! przecież między inauguracją (7paż) a pierwszymi zajęciami (9paż) jest wolny dzień, nie opłaca sie wracać do domu jak ktoś jest spoza lublina a myślę że osobom z łodzi ten pomysł też się spodoba :D swoją drogą, miło że mamy dłuższe wakacje :D
Tigresse18
26 wrz 2009
Dłuższe?:D ja mam już dosyc. Ale czym bliżej studiów tym bardziej zaczynam sie denerwować aj. To jak? np 5 lub 6 możemy sie spotkać żeby było raźniej jak pójdziemy na inaugurację później? :)
soyasku
26 wrz 2009
jestem za! prawdopodobnie już od 5go będe w Łodzi, teraz tylko trzeba ustalić konkrety i pytanie: jak powiadomić ludzi??
aby89
27 wrz 2009
ja też chyba 5ego będę w Łodzi :) - eeej, ja nie znam w ogóle Łodzi, więc jak miałybyśmy się gdzieś spotkać to niech będzie to gdzieś gdzie łatwo dotrzeć :P
Tigresse18
27 wrz 2009
Hmm proponuje Galerie Łódzką, jest niedaleko naszego wydziału ;)
Tigresse18
27 wrz 2009
Kurcze jak narazie jest nas 3...
soyasku
27 wrz 2009
nie jest źle! zostawię wiadomość na forum n-k i może ktoś przeczyta. A jak nie to miło będzie spotkać się też w trójkę! :-) to poniedziałek 5 pażdziernika pod galerią łódzką? (czy to ta obok hotelu campanille?) Powiedzmy o 16? :)
yyy nie jestem pewna czy przy hotelu ale jest na bloku wielk reklama z blondynką to gdzieś tam :D ok to o 16 ! ja 1 wyjeżdżam i nie wiem kiedy bede miała internet wiec jak cos to prosze o kontakt telefoniczny! orange 518-981-308 lub ere 662-497-789. Do zobaczenia i usłyszenia ! beeesos ;*
Tigresse18
28 wrz 2009
a i najlepsze jest to że nie mamy planu a od dzisiaj są zapisy na wf -,- i jak nie bedzie miejsca na moja dyscyplinę to zostan nam najgorsze -,- czyli zwykły wf....
soyasku
28 wrz 2009
nie bój się, na wf jest naprawde jeszcze sporo miejsc! na Yogę są tylko dwa terminy ale narazie mało ludzi(chyba jak narazie termin nam nei pasuje bo są poniedziałki i środy...) Najwięcej zapisało sie na siłownię. :-) numer zapisałam, do zobaczenia niedługo! :) :)
Tigresse18
28 wrz 2009
aaaa coraz mniej miejsc na yoge są ;( poniedziałek 7;30-9 brr..
dominica_b
29 wrz 2009
hej hej :) ja jestem z Łodzi :) rzeczywiście można umówić się na jakąś integracje :) ej powiedzcie mi jak to jest z tymi dowodmai wplaty, trezba je okazac 6 i7 pazdziernika czyli w sumie w dniach zapisow, tak ? zakrecone to wszytsko ;/ ma no joge nie ma juz miejsc :(
Tigresse18
29 wrz 2009
Ja dowód wpłaty wysłałam emailem do dziekana ale na wszelki wypadek wezme żeby pokazać przy zapisach. A co do yogi, to teeeeż ubolewam bo chciałam sie zapisać..jak narazie na zapisałam sie na siłownie -,-
cześć:] ja zapłaciłam już dawno przelewem, ale myśle że przy tych zapisach będą chcieli jakiś dowód zapłaty czy coś. nei wiem czy można płacić przy zapisach bo byl jakiś termin, nie orientuje sie jaki. denerwuje mnie organizacja, w środe trzeba być bo zapisy i ta inauguracja, czwartek jest wolny a w piątek teoretycznie są zajęcia ale też nie wiadomo w jakich godzinach bo nei ma planu, wrrr :/ a tak siedziałabym jeszcze tydzień w swoim mieście z przyjaciółmi :/
dominica_b
29 wrz 2009
w decyzji o przyjeciu na studia "dowod wplaty 21zl za indeks i legitymacje nalezy dostarczyc do dziekanatu.... w dniach 6 i 7 pazdziernika..... "
a organizacja rzeczywiscie masakryczna, ja zapisalam sie na basen, ale jak dla mnie te zapisy sa bez sensu skoro bo nie mamy jeszcze planu ;/
dominica_b
29 wrz 2009
aaa wlasnie jeszcze jedno pytanie ? wgrywaliscie swoje zdjecia ? ja nie wgralam, zreszta tam hest napisane, ze mozna, a nie ze trzeba... ?
Tigresse18
29 wrz 2009
no ta organizacja jest beznadziejna. i oczywiście Ci ktorzy nie mają planu są poszkodzeni :/ taa ciekawe kiedy zacziemy może pod koniec paźdiernika hyhy:D
a co do zdjęcia ja nie wgrywałam samo sie jakos wgrało :D a drukujecie to podanie?