Filologia Hiszpańska UŁ

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65
samo ci sie wgralo ?? :O wow! a jakie podanie ?
no własnie nie wiem jak to się stało. Wchodze na USOS a patrze już mam wgrane i zatwierdzone :D

jak masz to zdjęcie do legitymacji to nad nim jest że "drukuj podanie (bla bla bla). i nie wiem czy to potrzebne jest też przy zapisach???
Dziewczyny!
Przecież na stronie instytutu wychowania fizycznego określone jest, że wydział filologiczny(bez fil.polskiej) ma mieć w-f we wtorek od 8 do 10.30 -chyba.
Po za tym :) na stronach naszego wydziału nie ma nic o zapisach na w-f, wiec ja się nie zapisałam.
Organizacja leży od samego początku - to fakt.
Spotykamy się o 16stej? Przy tej galerii Łódzkiej? - jakie tramwaje czy inne autobusy tam jeżdżą?
Tigresse18/Maju - zapisuje sobie Twój numer na Erę :P bo sama w niej mam - gdybym nie umiała dojechać to się będę odzywać.
Przepraszam - od 10.30 do 16.30 we wtorki.

Tak jest napisane na stronie: http://www.swfis.uni.lodz.pl/index.php?ac=show_full&page=4&id=16&PHPSESSID=d2464d8ec15615013c5afdf2123450fd

Serdecznie pozdrawiam!
no jak dla mnie to na ten w-f trzeba sie zapisac, trzeba po porstu wybrac zajecie ktore sa we wtorek od 10.30 do 16.30, ja sie juz zapisalam, bo widze ze coraz mniej wolnych miejsc...a nie chce wyladowac na czyms glupim :P
faktycznie - ale tylko od 10.30.
Ja się zapisałam na judo :) może być ciekawie - do grupy 3ciej od 10.30 do 12stej.
Dobrze Zosiu jak coś dzwoń! jak narazie nie wiem jakie tramwaje i autobusy dojezdża do galerii...ja mam z mieszkania pod sam wydział tramwaj 2 wiec dojde do galeri...lepiej sie zapiszcie nas cos bo pozniej bedzie tak że brak miejsc;/ ja sie zapisałam na siłownie o 12;00-13;15 czy cos w tym stylu teraz nie moge wejśc na usos. dobra lece odezwe sie wieczorem ciaaaao amigas;*
Abby, a wiesz może czym różni się judo od samoobrony? bo ja zapisałam sie na to drugie, jakoś z nazwy mi pasuje ale w sumie nie znam różnic :D
nie mam pojęcia :) ale co tam judo brzmi bardzo bardzo ciekawie - a na pewno bardziej niż basen czy zwykły w-f :)
hej hej co tu tak cicho :D uczycie się czy co? :D jak sie spotkamy to co proponujecie? kafejka (bar) na piotrkowskiej lub galeria łódzka? :) a kto gdze mieszka? może ktoś blisko mnie? na osiedlu dąbrowa?
Ja mogę iść z Tobą na kawę :D
boże....czy Ty musisz tutaj też mnie męczyć? -,- xD
a ja niestety musze was przeprosić ale nei będzie mnie w poniedziałek.. ważne sprawy zatrzymają mnie w domu aż do środy.. mam nadzieje że nie macie mi za złe, jestem pewna że jeszcze nei jedno spotkanie i nie jedna impreza przed nami :*
Do końca życia !
buuu :( ale ok rozumiemy ;) to jak, będzie ktoś czy spotkamy sie po zapisach?

danny "kszy kszy" won bo śmiecisz tu tylko :P :D
hej wszytskim, ja niedługo wyjeżdżam i nie wiem kiedy bede miała dostęp do internetu więc mam gorąca prośbę żebyście dali znać przez telefon i w razie czego bym mogł sie z Wami skontaktować! besos
niestety potwierdzam że w poniedziałek mnei nei będzie ale za to możemy umówić sie w czwartek, zebrać jeszcze kilka osób po inauguracji, mamy cały dzień wolny :-)
chętnie dołączę jeśli przełożymy spotkanie na czwartek:)
ja od jutra jestem w łodzi, więc mogę kiedy tylko się zdecyduje większość chętnych :) - słuchajcie - kiedy zaczynamy zajęcia?! - POMOCY!
hej wszytskim!
no ok mozemy sie spotkac w czwartek :)

7.10 mamy rozpoczecie na 15.00 na Kosciuszki 65 ;) ja ide 6.10 na zapisy juz wiec jak cos zaczepcie mnie :D pozdrawiam :)
dziewczyny, a może stworzymy teraz szybciutko liste rzeczy które sądzicie że należy zabrać na zapisy ^^ boję się że czegoś zapomnę z lublina bez czego zapisanie sie będzie niemożliwe ^^`
poza dowodem który często chcą, decyzją o przyjęciu, potwierdzeniem zapłaty, co jeszcze? zdjęcia? nie mam pomysłu...
wydaje mi się, że to wszystko - decyzja i dowód wpłaty to chyba najważniejsze.

Ja też idę 6ego się zapisać.

Widzę, że mieszkasz blisko mnie :) ja też jestem z Lubelszczyzny :)
myślę, że wymieniłyscie wszystkie rzeczy potrzebne na zapisy:)

to co.. czwartek? o której i gdzie proponujecie?
nawet powiem Wam, że nic Wam nie jest potrzebne :P
byłam dziś tam i niczego ode mnie Pani w pokoju nr 3 nie chciała oprócz nazwiska :)
a wpłacałaś na ubezpieczenie?

ale mnie wkurza brak planu! ehhh
nie wpłaciłam - wzięłam kwit, ale nie zrobiłam tego jeszcze.

Podobno plan wisi na ul.Sienkiewicza na którymś piętrze - może jutro po inauguracji wybierzemy się tam w więcej osób? - w każdym bądź razie ja się na pewno wybieram.
ja niestety po inauguracji nie mogę ale chyba sprawdzę to wcześniej. Myślę, że musi gdzieś być bo to jest niemożliwe.

co z tym spotkaniem w czwartek??
pojawił się plan na stronie wydziału, tylko teraz to ja już nie rozumiem jak to jest z tym wf-em :/ miał być we wtorki a my mamy w tym dniu inne zajęcia
sorry spojrzałam na IIego stopnia:) wszystko jest w porządku:)
mam pytanie :) te sale - znajdują się na jakiej ulicy?
Sienkiewicza? Jak tak to ile? bo nie bardzo się orientuję.!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65

« 

Studia językowe