erasmus 2010/2011

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
wybiera sie ktos na erasmusa od pazdziernika do hiszpanii? np w okolice alicante albo murcii?
jadę do barcelony :)
Ja jadę do Almerí.
ja wlasnie sie dowiedzialem ze dostalem sie do almerii:D:D sweet jak ktos jedzie to pisac na 3113803:)
A ktoś może jedzie do Granady?
A może Leon ? ;D
A może Leon ? ;D
Hej, ja sie wybieram na erasmusa do Alicante. Zamierzam byc tam juz od poczatku wrzesnia;] A Ty dokad dokladnie jedziesz?;)
ja wybieram się do Malagi (medycyna 4 rok), czy ktoś tam był lub się wybiera, będę wdzięczny za każde info, e-mail. [email]
Gandia od lutego
Sluchajcie kto sie wybiera do Alicante pisac do mnie;) Wyskoczymy gdzies na piwko- mozna sie lepiej poznac;]
na miejscu bedzie razniej;) moj nr [gg] ;) Pisac smialo;]
hej,
Ja sie wybieram do Alicante ;) Jak tez tam lecisz daj znac ;)Jak idzie Tobie zalatwianie spraw uczelnianych no i mieszkanka na miejscu ? ;DD
pozdrawiam;)
Ja tez jade do Barcelony! Na caly rok na Universitat Autonoma de Barcelona. :) Moj nr [gg] . Odezwij sie jesli masz ochote. :)
ja się wybieram ale na psychologię ;) pozdrawiam. Kaśka
Hej:) ja wybieram się na erazmusa ale dopier na semestr letni. Mam możliwosc wybrania sobie uczelni, ale może ktos z was wie gdzie zajecia prowadzone są w języku ang? Z tego co wiem to Alicante niestety odpada bo tam tylko hiszański..
Dodam że studiuję gospodarkę przestrzenną.
Hania, to może jedź do Londynu, skoro szukasz czegoś po angielsku... ¡Qué barbaridad!
vendran a España que bien yo vivo en Madrid y a Barcelona o Alicante siempre voy.
que bien me gustaria conocerte, para aprender asi el idioma
Ja wybieram się do Salamanci :)
A jedzie ktoś może na wymianę studencką do ALCALI DE HENARES, albo może tam już jest? mój mail [email]
Ja co prawda nie erazmus, ale coś innego,
ląduję na Gran Canaria (Las Palmas) od Września na rok,
zapraszam jeśli ktoś się na Gran Canarię lub inną z wysp kanaryjskich wybiera.
5819907.
Ja mam prosbe do haniakruk. Napisz jezeli uda ci sie zalatwic wyjazd na erasmusa do Hiszpanii. Tez studiuje gospodarke przestrzenna i baardzo chcialabym pojechac na erasmusa, ale moj wydzial nie ma zadnej umowy z hiszpania i musze sama cos zalatwiac.
pozdrawiam
Hejka :) ja jade na erazmusa do Leon :) a studiuję GOSPODARKĘ PRZESTRZENNĄ :) czyli można :P
a co ze stolicą ?? wybiera sie ktos moze na UCM w Madrycie ? :)
Gregor1809 jak mozesz to odezwij sie do mnie na [email] prosze, bo bym chciala wiedziec jak to u was wyglada z tym erasmusem:) Pozdrawiam
ktos chetny na przejazd autem?? wyjazd kolo 25 sierpnia jak cos to pisac 3113803

ja ajde do malagi, moge kogos zabrac i po drodze gdzies wysadzic;p
ooo jak fajnie.
Ja jade do Sevilli, ale niestety już zarezerwowałam bilet na samolot :( szkoda!
Może jednak następnym razem. Jedziesz tam na studia? Mój mail: [email]
cześć jakie są główne wymagania aby dostać się na Erasmusa?
czy ciężko jest się dostać?Gdzie najlepiej się wybrać?
Proszę o pomoc z góry dziękuje
A ktos na UJI do Castellon? :> Jak tak to pisac! :D
ktos chetny na przejazd autem?? wyjazd okolo 25 sierpnia jak cos to pisac 3113803

ja jade do malagi, moge kogos zabrac i po drodze gdzies wysadzic;p
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia