hiszpański - Rzeszów

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Zamierzam uczyc sie hiszpanskiego. Czy ktos moze polecic dobra szkole jezykowa w Rzeszowie????
Z gory dziekuje! :)
Hej Aneth.
Ja też dołączam się do pytanka. Mieszkam koło Rzeszowa, ale z tego, co wiem, to raczej nie ma. Kursy pewnie by się znalazły...
Ja dopiero zaczynam przygode z Kastylijskim, mam program do nauki języka i "Hiszpański w cztery tygodnie", a także starą sprawdzoną książkę :).
Dopiero dziś przyjaciel podał mi adres tej stronki. Muszę się wziąć konkretnie za nauke, Hiszpania jest piękna :), pokochałam ten kraj:)
pozdrawiam, powodzenia.
hej :) w rz-owie polecałabym Promar.. bardzo dobra szkoła.. ja ucze sie hiszpańskiego w 2 LO w Rz-owie i uczy mnie p.Roberto Martinez,ktory jest tez nauczycielem w Promarze. Bardzo fajny gosc :)
mnie uczyl do matury z hiszpanskiego Luis Delgado jest kubanczykiem;)naprawde bardzo fajny !!!obecnie uczy w gimnazjum kolo zusu i nie jest drogi ok10zl za godz a jak widzi ze ktos ma checi do nauki to jeszcze obniza stawke polecam
jestem z rzeszowa, ucze sie drugi rok hiszpana w empiku u wspanialego kubanczyka Luisa delgado conde. lekcje sa zje***ste. z gramatyka ciezka sie meczymy tlyko jak go smai poprosimy ze tam nie wiemy kiedy uzyc 'por' albo 'para' etc. tak to wiecej jest gadania. oczywisie en espanol. bardzo go polecam. w tamtym roku uczylem sie prywatnie u Malgorzaty Grechuty-Lampart. porownujac ich to z Luisem lepsza nauka. moja kolezanka sie uczy w promarze u Robetra i jakby nie patrzec, mniej umie, mimo ze tyle samo sie uczy. u Meksykanki, co uczy w 1lo to nie radze. sam chodze do 1lo i jak slysze od znajomych co babka uczy to szczeka opada jak mozna takie bledy robic. jesli ktos jest zainteresowany nauka od podstaw u Luisa w empiku (na rynku) to moje gadu to3114425. poswstaje teraz nowa grupa od drugiego polrocza od podstaw z hiszpanskiego i jesli bym komus chetnemu dal taka karteczke ze sam sie ucze w empiku u Luisa to Ty masz 50zl znizki na kurs a ja mama dodatkowo bon na 50zl do empiku;]
ladnie to wyszlo, jak propaganda.... ale pouczcie sie sami u niego a zobaczycie. aha. w promarze kurs caloroyczny kosztuje ok. 1800zl, ja dalem w empiku 1200.
Macie jakiś kontakt do tego Luica del...? Chcę się uczyć hiszpańskiego i szukam kogoś.
Pakarasta może mi prześlesz na meila jakieś wieści; [email]
Pozdo
czesc polecam takze Promar studjuje tam hiszpański jestem na pierwszym roku. Jest fajnie pomimo tego ze jest strasznie duzo zajec bo jest to hiszpanski od podstaw wykładowcy sa świetni zwłaszcza R.Martinez i jego zona a takze H.Sobczyk.Nie wiem czy wiecie ale piecze nad Promarem sprawuje UJ i egzaminy koncowe na 3 roku( bo jest to licencjat)zdaje sie w Krakowie na UJ i otrzymuje sie dyplom ukonczenia licencjatu hiszpanskiego z UJ.. :) Wiec to jest duzy plus!!!
Jesli ktos sie uczy u p.Luisa to prosze go pozdrowić od Bogny i Mariki!:)))
Czesc eska, mozesz mi dac jakis kontakt do p. Louisa? chce sie nauczyc hiszpanskiego ale nie na kursie tylko prywatnie, ( czy On mowi tylko po hiszpansku czy po polsku tez:)? ( chodziłam do 4LO a On tam uczy, kojarze go z widzenia- wydaje sie bardzo fajny,a brata ma super:) pozdrawiam
Marta
Hej!
chciałabym uczyc sie hiszpańskiego prywatnie, ale nie znam nikogo kto dawałby takie lakcje. Mozesz napisac mmi cos o tej kobiecie?? ile bierze za godzinę, jakis kontakt i jak uczy?? a może ktos ma namiary na kogos innego?? z góry dziękuję
10zl? czy 100?:) bo to strasznie tanio jak 10. masz moze do niego namiar???
Bardzo fajną lektorką jest p. Dorota Baranowska. Jestem juz u niej na drugim kursie, przygotowuje mnie do wyjazdu na Socratesa do Hiszpanii.rnUczy też hiszpańskiego w Kolegium językowym na Lisa-Kuli, jest tłumaczką przysięgłą.
Hehe, chyba ktos sobie ubarwił tę kwotę.. :))
u Luisa jest faktycznie zaje*iście :) ale ma "gadane" i czasami całą lekcje nic nie robi tylko o czymś opowiada i konwersuje sobie z kursantami więc jeśli ktoś chce taką bardzo solidną nauke to nie polecam, a jak ktoś chce na luzie to napewno będzie mu swietnie. a jego brat, z tego co sam luis opowiada to jest trochę wieśniakiem!!! :P
Witam,rngdzie mozna sie w miare tanio ale dobrze nauczyc hiszpanskiego bede bardzo wdzieczna za kontakt :) jak mozna sie skontaktowac z sławnym Luisem ? [email]
Czy ktoś ma namiary na señor Martíneza?
jestem z rzeszowa i też chętnie podszkoliłabym się z hiszpańskiego, więc jak ktoś może to niech poda namiary na p.Luisa..., bardzo pilne, z góry dzięki
hej wam powiem wam szczerze ze luis to za***isty naprawde człowiek pogadac z nim można, naprawde złoty, ale nic was niestety nie nauczy i powie wam to kazdy kto sie u niego uczył:/i na kursie i w szkole pozdro:*
judzys, a uczyles sie u Luisa? bo cos w to watpie. ja sie u niego uczylem i nie narzekam, bo dzieki jego gadaniu nie mialem problemow w hiszpanii. native jest po to, by ci nawijal po hispzansku. to ze mozna przegadac cala lekcje jest prawda, ale osobiscie wole przegadac cala lekcje i pocwiczcyc przy tym listening i speaking niz walkowac nudne powtarzajace sie cwiczenia z jakiejs ksiazki
Jeżeli chodzi o naukę u naszego rzeszowskiego Kubańczyka to jestem jak najbardziej za. Uczę sie u niego na kursie w Empiku, i jestem ogromnie zadowolona. Wcześniej uczyłam się u R. Martineza, i szczerze powiedziawszy Luis uczy o wiele lepiej. Atmosfera na lekcjach jest świetna i to, że on pogada z nami, opowie o czymś interesującym to chyab tylko plus, że nie jest sztywno i nie trzyma sie kurczowo podręcznika, często sa piosenki, filmy i inne ciekawe materiały. A to co było zaplanowane na lekcje i tak zdązy zrobić. Wspaniały czlowiek i super nauczyciel, każdy to mówi. Warto się u niego uczyć. :)
a ja mam bardzo wazne pytanie: czy ten pan Delgado ma papiery na egzaminowanie matur z języka hiszpańskiego???
ej to wazne, ponawiam prosbe:))))
Iwonka, jasne że ma :)
gracias:) a czy duzo jest egzaminatorow maturalnych w rzeszowie? bo slyszalam ze u mnie ( to znaczy w lublinie) narzeka sie na deficyt takowych wiec ma byc ten wlasnie pan.... zastanawiam sie jak mu sie to kalkuluje przeyjezdzac co pare dni do lbn i egzaminowac po 2 - 4 osoby w kazdej szkole...
Iwiona, z tego co mi wiadomo to Luis bedzie egzaminatorem w Lublinie, ale jednego dnia tylko, wiec lublin pewnie bedzie mial w jednym terminie ustne i w jednym miejscu
dzieki:) to ja juz wszystko wiem:) pan Delgado bedzie egzaminowal w szkole, w ktorej jest co prawda jeden egzaminator (jedyny w naszym woj. jak do tej pory;) ale ze nie mozna egzaminowac swoich uczniow to ten pan nie moze, a poczta pantoflowa donosi ze bedzie to wlasnie pan delgado:)
dziekuje i pozdarwiam :))
mnie uczył prof. Luis i muszę przyznać, że rzadko zdarza się tak sympatyczny i otwarty nauczyciel:) Nie wiem jaki jest na lekcjach prywatnych, ale jak dla mnie tłumaczy wszystko w bardzo prosty sposób i hiszpański nie jest taki trudny, do tego 11/10 punktów za atmosferę:D bardzo Go polecam:):) pozdrawiam wszystkich;)
Hej :) szukam jakiegos dobrego nauczyciela hiszpanskiego w rzeszowie :) zalezy mi na lekcjach prywatnych :) za 3 lata przeprowadzam sie do hiszpanii na stale wiec chce uczyc sie jezyka dla siebie ;) moze ktos mi polecic kogos dobrego? z gory dziekuje :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |