wroclaw-fajna szkola/nauczyciel

Temat przeniesiony do archwium.
!Chicos!
prosze doradzcie gdzie we Wrocku w okolicy Krzykow Poludniowych jest fajna szkola hiszpanskiego (YES?) lub moze ktos ma namiary na korepetytora, ktory dojezdza do domu i nie bierze za to fortuny. Uczylam sie espańol przez rok,jakos sobie radze, ale musze zabrac sie za nauke jak nalezy i potrzebuje ''bata''.
z gory dziekuje!
Hola!!! Znam szkołę, w której możesz znaleźć to czego szukasz. Znam ich z Warszawy, i są na prawdę muy buenos. Nazywają się Sin frnteras, zajrzyj do nich na stronke, może znjadziesz coś dla siebie.Uczą tam native speakers co jest jej dużym plusem. Saludos!!!
a zna ktos jakąś szkole godna polecenia w warszawie?
instytut cervantesa
a moze zna ktoś jakąś w Barcelonie
No ja też szukam jakiś szkoły w Hiszpnii.Moglby ktoś jakąś polecić do nauki jezyka?
jest fajna mała szkoła w Madrycie, nazywa sie Thamesis, przy ulicy c/ Castello
organizują mieszkanie, u jakiejs miłej starszej pani, mnie tam wysłała firma na szkolenie, wiec o cenie nie moge za wile powiedziec, bo po prostu nic nie wiem, ale poza tym, godna polecenia
Espana es muy grande y muy variada. Donde quieres estudiar?? Cuando sepas donde quieres estudiar te dir'e una buena escuela.
Si quieres ir a Madrid echale un vistazo a esta pagina:
http://www.europa-pages.com/spain/espanol-madrid.html

Yo te recomiendo ir a una ciudad pequena que est'e en la costa, tipo Santander o San Sebastian. El unico problema es que son ciudades caras.

Jesli potrzebujeszz tlumaczenia powiedz mi, tylko ze jestem hiszpanem i ciezko mi pisac po polsku. Ale bede sie staral. Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego