WYNAJME POKOJ

Temat przeniesiony do archwium.
WYNAJME POKOJ W TORREJON DE ARDOZ KOLO MADRYTU DLA JEDNEJ LUB 2 OSOB W NOWYM MIESZKANIU.CENA WYNAJMU DO UZGODNIENIA.
Witaj ,
poszukuje pokoju dla 1 osoby od pazdiernika 2005.Czy dalej bedzie aktualana oferta? Jaka cena ? [email]
czesc mam na imie piotr mieszkam w barajas przeslij mi swuj numer telefonu a sie odezwe [email]
A gdzie jest Bajaras ? jak wiem to lotnisko w Madrycie.A cos wiecej na temat Bajaras mozna sie dowiedziec ?Pytanie nie tylko do Piotra.Czy jezyk trzeba znac aby pracowac
gdziekolwiek ?np.sprzatac na lotnisku?
hej wiem ze stara oferta ale moze akurat aktualna. Poszukuje od lipca dla dwoch osob Pozdrawiam czekam na wiadomosc
poszukuje jakiegokolwiek mijsca zamieszkania :) chce wyjechac w czerwcu na costa brava , jest ktos chcetny mnie przyjac ??:) prosz eo kontakt [email]
Od paździrnika mogę Ci wynając pokój... 220 Euros+opłaty Mieszkanie w Madrycie na Oporto
hej
poszukuje kompanki badz kompana na wyjazd do hiszpani do barcelony, od razu mowie ze na razie nie mam zadnej pewnej pracy , alke ciagle p[oszukuje przez intenet, choc z tego co to ludziska wqypisuja podobno najlepiej jej szukac na miejscu, moga sie pojawic tylko problemy z zakwaterowaniem , a wiadomo ze lepiej jest dostac mieszkanie we 2 czy 3 osoby niz jednej,
piszcie [email]
pozdrawiam
Poszukuje pokoju dla 2 osob(jedna na stale ,druga tylko na wakacje) w San Fernando de Henares, nawet od zaraz.
witam,szukam mieszkania lub pokoju dla dwoch osob od wrzesnia na majorce w arenal lub paguera,prosze o kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka