Malaga, pomóżcie mi w informacjach na temat Malagi

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Witam,

jeśli szukacie noclegu w Maladze polecam: www.residenciajb.pl
Pokój ze śniadankiem od 18 euro

Pozdrawiam
Sylwia
..no oczywiście musiałam pomylić adres..: www.residenciajb.net

Pozdrawiam
S.
witam:) jezli ktos pragnie się skontaktować to moj nr [gg] oraz e-mail [email]
pozdrawiam>>> vamos a Malaga.......
hej. jedziemy do malagi około 25 sierp. mamy jedno miejsce w aucie .moj tel 5[tel].krzysiek dałowo
witaj, spędziłam w Maladze ostatnie 3 miesiące, masz nosa, to wspaniałe miasto, niepowtarzalny klimat, atmosfera, ludzie. Poza Sevilla najlepsze m-ce do życia w Hiszpanii. Niewątpliwym plusem jest to, iż mamy dobre i tanie połączenia lotnicze z Malagą. Uczyłam się tylko, ale wiem, że o ile będziesz dostatecznie cierpliwy można znaleźć pracę za barem itp., nietrudno też znaleźć pracę nauczycielom angielskiego. Najlepszą dzielnicą jest Malageta (centrum)- ale drogo, mi osobiście bardzo podoba się El Palo i Pedragalejo, zielono, spokojniej, taniej dużo obcokrajowców (tu jest najwięcej szkół hiszpańskiego), do centrum autobus nr 11 jedzie około 15 min. W marketach (typu Mercadona) ceny podobne do polskich. W wielu tapas barach na tablicach ogłoszeniowych, zwłaszcza w sezonie można znaleźć dużo ogłoszeń - wynajem pokoi i apartamentów. Ceny za jednoosobowy pokój wahają się między 2[tel]eu, za apartament 300 i wyżej. Przy wynajmie warto zaznaczyc, ze zostajesz dłużej, można ponegocjować :-)Ja np. wynegocjowałam....pożyczenie skutera....wszędzie górki... :-)Ja też myślę poważnie o przeprowadzce do Malagi, choć hiszpański nadal żałosny, to od "pierwszego wejrzenia" wiedziałam, że jest to miejsce, w którym chciałabym żyć:-) pzd
ATAKUJ I NIE ZASTANAWIAJ SIE PIEKNE MIEJSCE SAM ZALUJE ZE SIE WYPROWADZILEM JEZYK DAJ SOBIE DWA TRZY TYGODNIE WIECEJ SIE NAUCZYSZ NIZ W PARE MIECHOW W POLSCE PRACY SZUKAJ ZA MALAGA W SAMYM MIESCIE DNO MIEJSCOWOSC CARTAMA ESTACION UBOJNIA MIESA ALE NA POCZATEK SPOKO NAZWA PROLONGO MAJA SWOJA STRONE JEST TROCHE POLAKOW TO WYNAJMIESZ SOBIE COS 200 JURO NA MIECH ZAROBKI 1300 MOZE WIECEJ NIE WIEM ILE TERAZ TAM ZARABIAJA ALE NA JEDZENIE NIE WYDASZ WIECEJ NIZ 300 JURO NAPRAWDE MAX CZYLI ZOSTANIE CI TROCHE KASY JA MIALEM DO 2000 JURO ZALEZY JAK TRAFISZ POZDROWIENIA MOJ MEIL [email] JAK MASZ PYTANIA TO PYTAJ JARO POWODZENIA
:| zepsuła Ci się klawiatura?
Pierwsze slysze, ze w Hiszpanii sie w "juro" zarabia... Czego to sie moze czlowiek na forum dowiedziec!
cześć!ja pracuje w prolongo i mieszkam w cartamie ,za mieszkanie zapłacisz 200 euro jak wynajmiesz mieszkanie w trzy osoby to tyle wyjdzie.A zarobki są troche wieksze i przyjecia też podobno,
witam od niedawna jestem w maladze chcialem sie dowiedziec cos o pracy w tej ubojni w cartama estacion. Jak mozna tam dostac prace powiem szczerze moj hiszpanski jest slaby ale z tego co piszecie pracuje tam kilku polakow to moze dam rade gdzie wysylac cv? czy podjechac lepiej osobiscie? z malagi(centrum) jaki autobus tam jezdzi? jesli ktos moze pomoc to bede wdzieczny dzieki [email]
czy leci ktos 21 wrzesnia z Gdanska do Malagi z przesiadką we Frankfurt cała noc na lotnisku 1 raz bede na lotnisku we frankfurt :(
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna