praca Ibiza czy Majorka?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Cześć,mam zamiar w maju wyjechac do pracy sezonowej na Ibize lub Majorkę.W związku z tym prosiłbym o odpowiedż na kilka pytań:

- Ponoć 90% turystów na Majorce to Niemcy.Znam niemiecki bardzo dobrze w mowie i w piśmie no troche angielski,a po hiszpańsku to tylko HOLA i CERVESA:/.Czy w związku z tym łatwiej byłoby mi dostać pracę na Majorce niż na Ibizie?

-Jak wygląda tam praca?wyczytałem ze pracuje sie 7 dni w tygodniu po 10-12 godz.Jeżeli ktos tam już pracował to prosze o jakieś znaczące spostrzeżenia,rady,uwagi itp.

-Czy warto tam bedzie jechac w ciemno po 1 maja bez obawy ze wroci sie po 2 tygodniach ?

Bardzo prosze o odpowiedzi na te pytanka,Z góry Dziękuje:) Pozdrowionka!
hej!!!
Mysle ze z praca na majorce czy ibizie nie powinno byc problemu, tym bardziej ze hiszpania otwiera dla nas swoj rynek pracy :))) ja wyjezdzam na majorke w przyszlym tygodniu(24-26) w tych dniach. Mam nadzieje ze bedzie fajnie, do odwaznych swiat nalezy, zycze Ci powodzenia... jesli bedziesz mial ochote pogadac to napisz swojego maila pozdrawiam
Hejka, ja też mam zamiar w najbliższym czasie (tzn. do końca marca) jechać na Majorkę:) Jedziesz sama? Ja sam nie wiem, co prawda chcę jechać sam, ale trochę mnie to przerasta;) Chcę o tym porozmawiać... :P [email] albo na [gg] . Pozdrawiam:)
hejka:)
ja tez chce jechac na Majorke tyle ze na wakacje;)mysle o Au Pair, ale sama juz nie wiem. Nie bardzo mi sie widzi jechanie przez agencje, to koszt(800zl ), a z kolei nie wiem czy uda załatwic mi sie cos przez net..
Chociaz i tak praca tam(nie jako Au pair) bylaby najlepszym rozwiazaniem dla mnie, ale jak sie za to zabrac to nie mam pojecia, a w ciemno to tez tak nie za bardzo..Pozdrawiam:)
Cześć Kama:) oto mój mail:
[email]
siema ja bylam w pracy na ibizie jako pokojówka i bylo superancko jak chcesz cos wiedziec to pisz.pozdrawiam
jak znalazłaś tą prace? gdzie mieszkałaś??
Taka prosba, gdyby mogl sie wypowiedziec ktos kto byl i pracowal w wakacje na majorce badz ibizie..Jakie sa mozliwosci znaleznienia pracy w ciemno lub jak Wam sie to udalo..Prosze o wszelkie informacje:) email jak cos to [email]
pracowalam w zeszlym roku na Mallorce i w kwietniu znowu tam jade do pracy. Zalatwila mi to kolezanka. Chetnie nawiaze kontakt z osobami, ktore tez sie tam wybieraja w tym roku
Ja chcę jechać w pierwszej połowie marca na Majorkę. Możesz napisać co robiłaś i czy koleżanka może jeszcze załatwić pracę. Odezwij się na gg 2[tel]albo maila [email]
Czesc! To mam prosbe, gdybys mogla odezwac sie do mnie na maila (podany powyzej) to bede Ci bardzo wdzieczna!! Czekam na kontakt!:)
czesc! planuje wyjazd z kolega na Majorke na pocztaku czerwca, ale obawiam sie problemu z wynajeciem mieszkania(wysokie koszty).prace palnujemy szukac na miejscu. czy ktos kto juz byl ma mozliwosc pomocy przy zalatwieniu jakiegos taniego noclegu. moj mail [email] pozdrawiam
czesc! planuje wyjazd z kolega na Majorke na pocztaku czerwca, ale obawiam sie problemu z wynajeciem mieszkania(wysokie koszty).prace palnujemy szukac na miejscu. czy ktos kto juz byl ma mozliwosc pomocy przy zalatwieniu jakiegos taniego noclegu. moj mail [email] pozdrawiam
przy nicku luks(od luksusowy??) szukasz taniego mieszkania??
Czesc.Czy moglabys mi podać namiary na te prace na Ibizie przez jaka firme bylas.Pozdrawiam
Ibizowiczka 21 Prosze podaj jakies namiary na te pracę.
no naprawde twoja wypowiedz jest bardzo interesujaca.....a masz moze cos ciekawszego do powiedzenia??bezsensowne czepianie sie byle czego:/
zeby wynajać mieszkanie trzeba miec kontrakt i tzw nominę czyli zaswiadczenie o zarobkach, chyba, ze ma sie wyjatkowe szczescie albo duzo pieniedzy...w Palmie jest hostal prowadzony przez Polaków, najtańszy ze wszystkich jakie znam, ale luksus to to nie jest. Sporo osób zaczynało start od tego miejsca, doba wynosi ok 26-30 euro,zależy od pokoju, jeśli na dłużej zawsze się można dogadać z właścicielem, jedzenia nie ma-trzeba mieć swoje, w pokoju nie używa się grzałek ani czajników, na tarasie jest kuchnia, ale lodówki do niedawna były prywatne, tych którzy tam mieszkają na stałe. Adres Can Marti Feliu 16, tel. 971711729, lepiej zadzwonić wcześniej. Dojazd prosty z lotniska do Placu Espania autobusem nr1 i kilka przecznic dalej jest hostal .
kto ma ochote leciec na Ibize okolo 28 kwietnia???? poki co lece sama, ale mam nadzieje ze znajdzie sie jakas fajna ekipa;)) ps. mam 25 lat, doswiadczenie w pracy za granica (5xwork&travel) i ogolnie chyba umiem radzic sobie w takich zyciowych sytuacjach;) jesli ktos chce spedzic super wakacje dajcie znac na maila [email]
pozdrawiam cieplo!:)
Czesc! Ja jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na wakacje do pracy na Majorke lub Ibize ,ale początkiem lipca(sesje mam cały czerwiec).Takzże szukam grupy ludzi lub osób ,które mialyby ochotę też pojechać !:)moje gg :madzia4208785 .
Czesc!Zamierzam jechać początkiem lipca do pracy na Majorke lub Ibize,ale szukam grupy osób lub ludzi z którymi mogłabym pojechać ,gdyż samej raczej bym sie nie odważyła.Chciałabym sie dowiedzieć, jak wyglada tam z praca i gdzie pracujesz ..itp.Pozdrawiam.. z góry dzieki za informacje:)
zglos sie do Lukasa... ma tyle pracy przy kazdym nowym banerze...
Witam Cię serdecznie, bardzo chciałabym prosic Cię o pomoc, sądzę, że już na dobre zadomowiłaś się na palmie. Bardzo chcialabym przylecieć w lipcu na majorcę, chciałabym zahaczyć się do pracy w hotelu, czy mogłabyś pomóc mi w zdobyciu jakiegos namiaru, hotelu- nazwy, telefonu itd. Jężeli cokolwiewk miałabym to już poradziałabym sobie- poniewaz znam język hiszpanski i niemeicki i posiadam wyzsze wykształcenie hotelarskie.
Serdecznie Cię prosze , jesli miałabyś jakis telefon lub nazwę hotelu gdzie ewentualnie potzrebowaliby- bardzo proszę.
Z góry dziękuje i życze powodzenia
heja mozesz dac maila bo tez bym była zaineresowana praca na mallorce
hej jak masz ochote napisac jak bylo na ibizie to moj mail [email]
Witam! Planuję jechać jakoś w połowie, pod koniec czerwca do pracy na Ibizę lub Majorke, puki co zbieram ekipę! mam 22 lata i dość duże doświadczenie w pracy za granicą(Cypr,UK,USA). jadę troszkę popracować i głównie dobrze sie bawić:)) Jak ktoś też się pisze na takie szalone wakacje to dajcie znać:)!! Oto mój meil: [email] pozdro!
Witam jak ktos poszukuje mieszkania na Majorce w Magalluf,nad samym mozesz prosze o kontakt [email] jest 3 pokojewe,6lozek,cena 400euro za tydzien,w chwili obecnej mieszkaja tu 3 os,mieszkanie jest dobrze wyposazone.
czesc twoja oferta jest nadal aktualna. ma sie rozumiec ze 400 euro zapokuj
Ty chcesz wynajac cale mieszaknie za 400e czy pokoj
Bo jesli cale to okazja jakich malo ,bo jesli chcesz za pokoj, to juz jest zdzierstwo
Przepraszam nie doczytalam do konca 400e za tydzien - no to juz jest totalne zadzierstwo - ja moj drogi wynajmuje mieszkanie 100m - trzy pokoje, salon, dwie lazienki, kuchnia, przedpokoj,taras i balkob z 800e na caly miesiac, a ty chcesz 1600 za miesiac
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |