witam wszystkich. mam pytanie do osób, które obecnie są na Majorce. Jak jest w tej chwili z pracą? Czy jadąc 1 lipca jest jeszcze szansa na znalezienie pracy? Będe wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Czesc jestem zainteresowa z chłopakiem praca na majorce i mieszkaniem?chcialabym wiedziec gdzie moglabym znalesc wiecej informacji na ten temat?
mi_gotka
27 lut 2010
hej:)
ja właśnie zastanawiam się jechać do pracy na ibize. Jak znalazłaś tą prace?? Przez jakąś agencje? Znasz hiszpański? Bo ja dopiero się zaczełam go uczyć..
Czy w lipcu jest szansa znaleźć tam prace? bo ja niestety wcześniej mam egzaminy wstępne.
blablaya
01 mar 2010
Chcesz jechać na stałe czy tylko na parę miesięcy?
Marika90
09 mar 2010
jestem zainteresowana praca sezonową na majorce lub ibizie, chodzi o okres wakacji orientujecie się może gdzie moge znależć jakieś oferty??
guapochico
11 mar 2010
Hola.
Jezeli chcialbys jechac w ciemno to ODRADZAM. Mieszkam na Majorce 2lata i nie jest tak jak kiedys ze przyleciales i chodzac od hotelu do hotelu lub restauracji mogles znalesc prace od reki...teraz juz tak nie jest i nie wazne ile znasz jezykow... Wiem ze w Szczecinie jest jakies posrednictwo pracy jezeli chodzi o Majorke bo moja kolezanka wlasnie tak tu trafila, ale nie znam adresu strony wiec szukaj moze cos w stronkach ze Szczecina.
POWODZENIA.
kops
14 mar 2010
Cześć wszystkim!!!
W czerwcu planuję jechać na stopa na Ibizę !!!
jeżeli ktoś ma ochotę się dołączyć to zapraszam .
piszcie na mojego e-maila
a wszystko znajdziecie na mojej stronie wwww.extrim-rise.prv.pl