hey wam:) szukam kogos kto dolaczylby sie do mnie w czasie wakacji na wyjazd do hiszpani (pare dni).. potem do portugalii (minimum tydzien) chetnych zapraszam:)
hola!! chcesz wyjechać do pracy czy na wakacje! ja szukam pracy w hiszpanii i też potrzebuje kompana, podam ci mojego maiia - [email] jak coś to pisz!!!!!
[konto usunięte]
28 mar 2006
Si no tuviera otros planos :( He nunca estado allí). Mira...dame una información sobre tu viaje-quiero decir- cuando,cuanto dinero,cuantos días vas a estar en España y de que edad eres :P
[konto usunięte]
28 mar 2006
ja tylko na wakacje.. troszke odpoczac i zwiedzic ten boskojezyczny kraj:):)
hmmm... tak po polsku bym prosila:):):) ewentualnie angielski:):):)
hugz
BaZaC
28 mar 2006
a jak chcesz jechac? na stopa?
poprosze wiecej szczegolow kiedy dokladnie bys sie tam chciala udac bo moze bym sie pisal na to ;]
[konto usunięte]
29 mar 2006
jak narazie jestem w hollandii.. dostaje urlop 8 lipca i jakos wtedy chcialabym juz wyjechac.. tyle ze nie z polski ale stad.. z hollandii.. czyli spotkalibysmy sie jakos w trasie:) w konkretnym miejscu:) napewno jade do portugalii.. ale jesli ktos sie zdecyduje dolaczyc to.. chcialabym sie zatrzymac takze w hiszpani na pare dni.. mam urlop do 14 sierpnia wiec... moge sobie troszke zaszalec:):) tyle ze pewnie nie zostane tam tak dlugo.. do polski tez przeciez musze zawitac:)
sciskam mocno:)
buziaki
[konto usunięte]
08 lip 2006
tak jakos mi się wydaje, że Holandia to przez jedno L